Νοσοκόμα- σωτήρας: Τον είδε στην τηλεόραση και κατάλαβε ότι πάσχει από... (φωτό)

Ένα διάσημο ζευγάρι στις ΗΠΑ, ο Τάρεκ Ελ Μούσα και η όμορφη σύζυγός του Κριστίνα παρουσιάζουν μια επιτυχημένη εκπομπή. Αγοράζουν παλιά σπίτια και τα ανακαινίζουν οn
camera.
Το 2013, ενώ έβλεπε ήσυχη αυτή την εκπομπή, μια νοσοκόμα είχε ένα άσχημο προαίσθημα παρατηρώντας έναν αδιόρατο όγκο στον λαιμό του Τάρεκ Ελ Μούσα. Αμέσως η νοσοκόμα αποφασίζει να στείλει ένα e-mail στους παραγωγούς της εκπομπής και να τους εξηγήσει ότι ο όγκος του παρουσιαστή την ανησυχεί και να πάει να δει κάποιον γιατρό το συντομότερο δυνατόν.

Ο Τάρελ Ελ Μούσα είχε δει ήδη κάποιον γιατρό για τον συγκεκριμένο όγκο και του είχε εξηγήσει ότι ένιωθε δυσάρεστα όταν κατάπινε. Εκείνος του είχε απαντήσει ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Ωστόσο, ανησύχησε από το γράμμα της νοσοκόμας και έκλεισε ραντεβού για να δει έναν δεύτερο γιατρό για να πάρει και μια άλλη γνώμη. Μετά την εξέταση, ο γιατρός διέγνωσε ότι ο Τάρεκ Ελ Μούσα είχε καρκίνο του θυροειδούς, σε προχωρημένο στάδιο και ότι είχε προχωρήσει στους λεμφαδένες αλλά ήταν θεραπεύσιμος.
Ο παρουσιαστής υπέφερε για πολύ μεγάλο διάστημα, εγχειρίστηκε, έχοντας πάντα στο πλευρό του την σύζυγό του Κριστίνα.

Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι συναντήθηκε και πάλι με την νοσοκόμα- φύλακα άγγελο σε τηλεοπτικό πλατό.

«Αν δεν υπήρχε η τηλεόραση και δεν είχε παρατηρήσει τον όγκο στον θυροειδή μου, θα είχα ακόμη αυτό το τεράστιο πρόβλημα και δεν ξέρω τι θα είχε γίνει»
, δήλωσε ο παρουσιαστής, πολύ συγκινημένος.
«Το ένιωσα μέσα στην καρδιά μου όταν κοίταζα την εκπομπή. Είδα αυτό τον όγκο, έκανα pause και ξαναείδα τη σκηνή για να είμαι σίγουρη», εξομολογήθηκε η νοσοκόμα, η οποία δήλωσε ότι δίστασε πολύ πριν στείλει το e-mail στην εκπομπή.
Σήμερα, ο Τάρεκ Ελ Μούσα, 34 ετών, βρίσκεται σε ανάρωση. Απέκτησε δεύτερο παιδί και άρχισε πάλι την εκπομπή του, ενώ είναι αισιόδοξος ότι πολέμησε το πρόβλημα οριστικά.   πηγή

 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου