Ο ΠΑΚΗΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ O Γιάννης και οι 7 σατυροβαρκάρηδες

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Eίναι σχεδόν συγκινητική η προσπάθεια του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα να πείσει 7 πολιτικές μετριότητες με

επικεφαλής τον Πάκη, να συναινέσουν και να περάσουν όλοι μαζί τα μέτρα που για μια ακόμη φορά θα στηρίζουν το άθλιο πελατειακό κράτος, τις κολομβιάνικες παράγκες στην Δικαιοσύνη, στα ΜΜΕ, στην Υγεία, στις Ενοπλες Δυνάμεις.

Είναι πράγματι συγκινητική η προσπάθεια να πειστούν οι 7 άθλιοι πολιτικοί νάνοι να συναινέσουν σε ένα ακόμη εθνικό έγκλημα.

Πρόκειται για τα ίδια άθλια κόμματα που στήριξαν το πελατειακό κράτος της φαυλότητας και της αναξιοκρατίας.

Το κράτος φορομπήχτη των αδυνάτων το οποίο την ίδια στιγμή επιτρέπει στους μεγαλοφοροφυγάδες να ξύνουν τους όρχεις τους έχοντας παρκάρει 300 δις εκτός Ελλάδος.

Επειδή προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα τον Γιάννη Στουρνάρα, δεν θα ήθελα να διατηρεί την ψευδαίσθηση ότι οι 6 (υπό τον Πάκη) - που υποδύονται τους πολιτικούς ηγέτες- μπορούν ή θέλουν να σώσουν την Ελλάδα.

Οι συγεκριμένοι σατυροβαρκάρηδες το μόνο που επιδιώκουν είναι να διασώσουν το χυδαίο πελατειακό κράτος και τις θεσούλες τους.

Είναι γνήσια τέκνα και στυλοβάτες του πελατειακού κράτους.

Κάποιοι από δαύτους έχουν νομοθετήσει κιόλας υπέρ του πελατειακού κράτους.


Μόλις μερικά 24ωρα πριν ο αμετανόητος Πάκης υποστήριξε, δίχως αιδώ, ότι χρειαζόμαστε κι άλλους δημοσίους υπαλλήλους τύπου ΕΡΤ, ΑΠΕ, λουφαδόρους των υπουργείων και των διαδρόμων της Βουλής.

Εάν αγαπητέ Γιάννη έχεις την ψευδαίσθηση ότι αυτοί οι 7 σατυροβαρκάρηδες επιδιώκουν να μεταρρυθμίσουν και να σώσουν το κράτος πλανάσαι.

Αν σκεφθείς δε ότι πιο "μεταρρυθμιστής και καινοτόμος" εμφανίζεται ο Λεβέντης, αντιλαμβάνεσαι με τι είδους πολιτικές λινάτσες έχουμε μπλέξει.

Σε ένα πράγμα θα αποδειχθούν αποτελεσματικοί οι 7 πολιτικοί νάνοι: Στο να καταστρέψουν ολοσχερώς το χυδαίο, μαφιόζικο κράτος.

Ποντάρουμε τα ρέστα μας στο ότι θα τα καταφέρουν-είναι η μόνη δυνατή προσφορά τους στην Κολομβία των Βαλκανίων... πηγή


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου