ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά καριέρα,υγεία αλλά και τα αισθηματικά οι προβλέψεις σήμερα..Καλή εβδομάδα...
ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη περνά σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για τις υποθέσεις σου και σου δίνει το υπόβαθρο για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και να θέσεις ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να υπάρχει σταθερότητα. Άλλωστε, αρωγοί σε αυτές σου τις προσπάθειες είναι οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν, προσοχή όμως σε εμπόδια πρακτικής φύσης.
Αισθηματικά: Όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σου με υποχρεώσεις, μπορείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να τον αφιερώσεις σε διασκέδαση ή ψυχαγωγία, ενώ παράλληλα έχεις σήμερα πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται όμως να ακούσεις κάποια παράπονα από αγαπημένα σου άτομα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, θα πρέπει να συνεχίσεις με αμείωτη ένταση τις προσπάθειές σου, προκειμένου να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι ανατροπές στις συνεργασίες είναι αρκετές.

ΤΑΥΡΟΣ Η προσοχή σου από σήμερα είναι στραμμένη στις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή τα θέματα που σχετίζονται με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ενώ γενικότερα αυτή η περίοδος έχει αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα για σένα, ενώ η σημερινή μέρα είναι αρκούντως πιεστική, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Μαΐου.
Αισθηματικά: Προσανατολίζεσαι σήμερα στις σίγουρες επιλογές ενώ επιδιώκεις να φτιάξεις ένα πιο ευχάριστο κλίμα στο οικείο περιβάλλον. Άλλωστε, μπαίνεις στη διαδικασία να δεις και την άλλη πλευρά, βάζοντας μια τάξη στον συναισθηματικό σου κόσμο, έστω κι αν υπάρχουν κενά στη συνεννόηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι προσπάθειες στο εργασιακό περιβάλλον μοιάζουν να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι λοιπόν προτιμότερο να επιδείξεις τυπικότητα με ό,τι έχεις αναλάβει. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τις υποθέσεις σου, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες υπερβολές από μέρους σου στον τρόπο που επιλύεις ζητήματα σπιτιού ή οικογένειας. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, «χτίζεις» πιο σταθερές βάσεις με τον κοντινό σου περίγυρο, κάνοντας εποικοδομητικά βήματα.
Αισθηματικά: Η επικοινωνία μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, ενώ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει. Μπορείς λοιπόν να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις, παρότι βγάζεις προς τα έξω ένα απερίσκεπτο και αδιάλλακτο προφίλ απέναντι σε εκείνους που έχουν διαφορετικές απόψεις από σένα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Επαφές και συζητήσεις σε ωφελούν σημαντικά σήμερα, ενώ μπορείς να συζητήσεις για σχέδια και νέους στόχους, αρκεί να δείξεις τυπικότητα με τις υποχρεώσεις σου, καθώς υπάρχει η προδιάθεση για εμπλοκή σε μπερδεμένες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η σημερινή ημέρα είναι λιγότερο κουραστική σε σχέση με τη χθεσινή, έτσι μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις πρακτικής φύσεως ή να βάλεις μια τάξη στο πρόγραμμά σου, ξεκινώντας από απλά και μικρά βήματα. Ενδεχομένως όμως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες διότι δεν δείχνεις τόση ευελιξία, όσο οι συνθήκες απαιτούν, ενώ είναι πιθανό να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να φέρεις σε πέρας.
Αισθηματικά: Η μέρα σήμερα ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, διατηρώντας μια σταθερότητα, αλλά δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου παρέα με το ταίρι σας. Γενικότερα όμως υπάρχει αρκετή παρορμητικότητα από μέρους σου, λόγω του Άρη σε θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρά το γεγονός ότι είσαι σε μια πιεστική περίοδο ως προς τις οφειλές, τις επαφές με δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, ένα οικονομικό θέμα που σε είχε απασχολήσει έντονα, σήμερα μοιάζει να μπαίνει σε μια διαδικασία ευνοϊκή για σένα.

ΛΕΩΝ Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας την ανάγκη για νέα ξεκινήματα ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα τέλη Ιουλίου, ενώ παράλληλα το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να σταθεροποιήσεις καταστάσεις που έμοιαζαν μετέωρες. Αν όμως έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο, τότε θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία στις επαφές σου με το κοντινό σου περιβάλλον.
Αισθηματικά: Βρίσκεις τη στήριξη που έχεις ανάγκη στον περίγυρό σου, σε παρέες και σε βόλτες, ενώ αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και ξεκαθαρίζεις τις καταστάσεις με κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, χρησιμοποιείς τη διαίσθηση και το διάλογο για να βγεις από αδιέξοδα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς σήμερα να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στο εργασιακό σου περιβάλλον, ωστόσο οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και τα απρόσμενα γεγονότα στην καριέρα δεν λείπουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η σημερινή ημέρα σε βοηθά περισσότερο να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, ενώ είναι γεγονός ότι αγχώνεσαι προσπαθώντας να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου, βάζοντας παράλληλα σε τάξη και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θυμήσου όμως ότι οι συνθήκες σε καλούν σε ωριμότητα και βαθιές τομές.
Αισθηματικά: Τα συναισθηματικά σου ζητήματα σήμερα μοιάζουν πιο σταθεροποιημένα, ενώ είναι γεγονός ότι δεν είναι πρώτη σου προτεραιότητα τα ζητήματα καρδιάς, αφού με τους οικείους σου νιώθεις πως πολλά δεν έχουν τακτοποιηθεί. Επίσης, σήμερα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές στον τομέα των προσωπικών σου.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου έχουν πιεστεί αρκετά και δεν είναι λίγες οι φορές που σε πιάνει αγοραστική «μανία», φέρνοντας ακόμη περισσότερη πίεση στο πορτοφόλι, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον είναι προτιμότερο να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά.

ΖΥΓΟΣ Η σημερινή είναι μια σχετικά βοηθητική ημέρα που σε βοηθά να υλοποιήσεις στόχους που έχεις θέσει, καθώς σε συνδυασμό με τη ρεαλιστική ματιά και την αντικειμενικότητα μπορείς να καταφέρεις πολλά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ωστόσο, το μόνο εμπόδιο που μοιάζει να βάζει τρικλοποδιές τελικά είναι η παρορμητικότητα, αλλά και η υπερβολική βιασύνη. Τα πράγματα όμως προχωρούν με τον δικό τους ρυθμό κι όχι με το δικό σου.
Αισθηματικά: Οι φίλοι είναι εκείνοι που σήμερα δρουν επικουρικά στην εξέλιξη των προσωπικών σου, ενώ εσύ ξεκαθαρίζεις τη θέση σου. Γενικότερα όμως δεν λείπουν και οι επαφές που κάνεις καθώς υπάρχει ακόμη το ασφαλές πλαίσιο που χρειάζεσαι στα αισθηματικά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συλλογικές προσπάθειες μοιάζουν να αποδίδουν πολύ καλά σε συνδυασμό με τις δικές σου ατομικές πρωτοβουλίες έστω κι αν συναντήσεις κάποια εμπόδια σε δημιουργικά σχέδια, λόγω απρόσμενων εξελίξεων με οφειλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η Σελήνη περνά σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και μπορείς εύκολα να «χτίσεις» μια πιο σταθερή και σίγουρη εικόνα, ενισχύοντας το στάτους σου. Επίσης, υπάρχουν κάποια χάσματα ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς έχεις πολλές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, μην ξεχνάς όμως πως το παρασκήνιο είναι έντονο.
Αισθηματικά: Είναι γεγονός πως σήμερα σε ενδιαφέρει τα πράγματα να δείχνουν καλά προς τα έξω, έστω κι αν βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου τα αισθηματικά σου είναι ευνοημένα χάρη στη συνδρομή των φίλων σου, ωστόσο οι ανασφάλειές σου όλο αυτό το διάστημα είναι πολλές.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο τομέας της καριέρας σήμερα μπορεί να δώσει ευκαιρίες σε πολλά επίπεδα, πράγμα που έχει άμεση σύνδεση και με τα οικονομικά σου, έστω κι αν ακόμη χρειάζονται πολλές διαδικασίες για να σταθεροποιηθούν οι ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων.

ΤΟΞΟΤΗΣ Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα δίνει κάποιες δυνατότητες και σε καλεί να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ενώ παράλληλα προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ειδικά αν πρόκειται για διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με το εξωτερικό, υλοποιώντας και καταφέρνοντας πολλά, περισσότερο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ωστόσο, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να δώσεις οριστική κατεύθυνση σε κάποιες καταστάσεις.
Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι γενικότερα ανεβασμένη και αυτό μεταδίδεται στο κοντινό σου περιβάλλον, παρότι κρατάς απόλυτη και αδιάλλακτη στάση σε πολλά πράγματα. Γενικότερα όμως σήμερα «χτίζεις» κάτι πιο σταθερό και χάρη στους φίλους σου που στηρίζουν τις προσπάθειές σου.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά είναι εκείνα που χρειάζονται αρκετή προσοχή, ώστε να μην παρασυρθείς σε περιττές σπατάλες που ζημιώνουν το πορτοφόλι σου, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον τα καταφέρνεις καλά, αν δείξεις συνέπεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η σημερινή ημέρα είναι κάπως ασύμβατη με τα δικά σου θέλω και αυτό σε οδηγεί σε μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια, προσπαθώντας μέσα στον ορίζοντά της να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες των άλλων, αλλά και τα κίνητρά τους, κατανοώντας τη φύση της κάθε υπόθεσης που σε απασχολεί. Παρόλα αυτά προτίμησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, ακόμη κι αν έχεις αγχωθεί για υποθέσεις τρίτων.
Αισθηματικά: Δείχνεις αρκετή κτητικότητα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το στοιχείο της ζήλιας είναι έντονο. Εντούτοις οι μυστικές επαφές δεν λείπουν, όμως αυτή την περίοδο δεν λείπουν και οι ευκαιρίες ως προς κάποια πρόσωπα στα ερωτικά σου.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά άλλους και σχετίζεται έμμεσα με σένα και το πορτοφόλι σου, σήμερα μπορεί να σε προβληματίσει, θέτοντας ερωτηματικά και για τις δικές σου επιδιώξεις, φρόντισε όμως να δείξεις ρεαλισμό, και να μην παρασύρεσαι σε ζημιογόνα ρίσκα στα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Σελήνη περνάει σήμερα απέναντί σου, δείχνοντας πως η προσοχή σου επικεντρώνεται στις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς υπάρχουν υποθέσεις που σε έχουν απασχολήσει έντονα, όμως η σημερινή ημέρα σου δείχνει πως προσπαθείς αρκετά ώστε να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν, έστω κι αν νιώθεις πως «πνίγεσαι» με τον πιο μικρό περιορισμό, ενώ δεν λείπουν τα νεύρα από μέρους σου.
Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δες την δική του οπτική γωνία για τα πράγματα, είναι κάτι που θα μειώσει τις όποιες αποστάσεις σας χωρίζουν, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα ερωτικά, οι φίλοι παίζουν ένα σημαντικό ρόλο ώστε να σε κινητοποιήσουν σε προσωπικό επίπεδο, οι συνθήκες όμως είναι μπερδεμένες.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με τους ανωτέρους σου σήμερα, είτε πρόκειται για προϊστάμενους, εργοδότες ή πρόσωπα κύρους γενικά. Θυμήσου όμως πως αυτή η περίοδος κρύβει και ερωτηματικά.

ΙΧΘΥΣ Η καθημερινότητα σήμερα μοιάζει αρκετάβατήκαι προσπαθείς με περισσότερη επιμονή να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις ρουτίνας και τις εκκρεμότητες που καλείσαι να διευθετήσεις, έστω κι αν εσύ δεν νιώθεις έντονη διάθεση για παραγωγή έργου. Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία η σημερινή ημέρα για να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου και να αποδεσμευτείς από συνήθειες που δεν σε ωφελούν.
Αισθηματικά: Έρχεσαι σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου και κάνεις σημαντικές προσπάθειες να τα εξορθολογήσεις, βλέποντας όσο πιο ρεαλιστικά μπορείς τις καταστάσεις, ωστόσο σήμερα είναι πιθανό να πεις παραπάνω από όσα πρέπει να ειπωθούν, λόγω απερισκεψίας. Το σκηνικό όμως συνεχίζει να είναι βοηθητικό για τα προσωπικά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Πρόσωπα κύρους σήμερα αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλεις στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ παράλληλα αφιερώνεις ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου στην επίτευξη των στόχων σου, προσοχή όμως στα οικονομικά.   πηγή


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου