Για ποτάκι με την κουμπάρα

SHOWBIZ

Για ποτάκι με την κουμπάρα

Σε νυχτερινό κέντρο συναντήθηκαν και διασκέδασαν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Λάτσιος

Η κουμπαριά μπορεί να χάλασε ύστερα από το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, ωστόσο η Νατάσα Θεοδωρίδου παραμένει καλή φίλη με το πρώην ζευγάρι.

Αν και η τραγουδίστρια είναι πιο «δεμένη» με την παρουσιάστρια λόγω της μακρόχρονης φιλίας τους, ωστόσο η εκτίμηση και η αγάπη της για τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 είναι μεγάλη, παρά το γεγονός ότι οι έξοδοί τους είναι σπάνιες.
Η γνωστή ερμηνεύτρια και ο 58χρονος κουμπάρος συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι, όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Σαμπάνης, η Τάμτα κι η Ευρυδίκη.

Καλοί φίλοι

Η Νατάσα, συνοδευόμενη από τον στενό της συνεργάτη και γνωστό hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση, κάθισε δίπλα στον άλλοτε κριτή του «Dancing with the stars» και η διάθεσή της ήταν ανεβασμένη. Ολο το βράδυ, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δύο καλοί φίλοι το πέρασαν συζητώντας και γελώντας καθισμένοι στους αναπαυτικούς καναπέδες του μαγαζιού.

Ο Λάτσιος εμφανίστηκε με casual ντύσιμο, λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι, μούσι λίγων ημερών και ακριβό ρολόι, ενώ η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, η οποία εμφανίστηκε επίσης στα λευκά, έδειχνε χαρούμενη και ευτυχισμένη.
Τρία χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Γιάννης Λάτσιος συνάντησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και ήταν πάλι Νοέμβριος. Εκείνος βρισκόταν πρώτο τραπέζι πίστα με την παρέα του και η τραγουδίστρια του αφιέρωνε τραγούδια από την πίστα του «Βοτανικού».

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης πάντως επέλεξε να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, καθώς είναι επιστήθιος φίλος της παρουσιάστριας και ο κομμωτής που τη χτενίζει καθημερινά στην εκπομπή της στον Alpha. Με τα μάτια του στραμμένα συνεχώς στην πίστα δεν κουνήθηκε δίπλα από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία κατά τη διάρκεια της βραδιάς -όπως συνηθίζεται- είπε κι ένα τραγούδι!



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου