ΞΑΝΘΗ Ο Ιβάν Σαββίδης, ήρθε και «γνώρισε» από κοντά την ΣΕΚΑΠ

«Ψαγμένος» με τον καπνό και γνώστης του αντικειμένου είναι ο Ιβαν Σαββίδης όπως μας είπαν στελέχη της ΣΕΚΑΠ χθες κατά την πρώτη ημέρα γνωριμίας τους όπου το αφεντικό απλά ρωτούσε και έπαιρνε τις απαντήσεις, χωρίς να σχολιάζει….
Συγκεκριμένα με ελικόπτερο χθες στις 1 το μεσημέρι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ αφίχθηκε στην ΣΕΚΑΠ (ο πιλότος το πάρκαρε κοντά στο εκκλησάκι), ακολουθούμενος από την στενή του συνεργάτιδα Μαρία Γκοτσάροβα, την γραμματέα, την μεταφράστριά του και 1-2 ακόμη στενούς συνεργάτες του τυγχάνοντας θερμής υποδοχής (κάποιος μάλιστα εργαζόμενος είχε και το φουλάρι του ΠΑΟΚ στο λαιμό του…)
Το αφεντικό της  ΣΕΚΑΠ μίλησε για λίγο με τους εργαζόμενους που είχαν χθες εκλογές για το Σωματείο και κυρίως με τον Πρόεδρο του Σωματείου Κώστα Γαβριηλίδη που τον συνόδευσε στους εργασιακούς χώρους και στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Μπίτο, τον διευθυντή του εργοστασίου Χρίστο Πούλιο, τον διευθυντή προσωπάρχη Σωτήρη Μπαϊρακτάρη ξεναγήθηκε στα διάφορα τμήματα του εργοστασίου, βλέποντας και παρατηρώντας και την λεπτομέρεια  και κάνοντας συνεχώς ερωτήσεις (ακόμη και για την ποιότητα καπνού) ενώ η γραμματέας του δίπλα απλά σημείωνε τις παρατηρήσεις του και τις απαντήσεις που έπαιρνε.
Ο Ιβάν Σαββίδης στην πρώτη επαφή του με τους τεχνοκράτες και τα στελέχη της εταιρείας, μίλησε για εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και αύξηση της παραγωγής αφού δίνει ιδιαίτερη βάση στις εξαγωγές και σε νέες αγορές που ανοίγονται στη Ρωσία για το εργοστάσιο,  ενώ ξεναγήθηκε σε όλα τα τμήματα και τις αποθήκες μιλώντας με τους επικεφαλής. 
Γύρω στις 4 το μεσημέρι, ο Ιβάν κάλεσε τους διευθυντές της ΣΕΚΑΠ για να τους γνωρίσει από κοντά και να τους μιλήσει για τους σχεδιασμούς του αλλά και τα οράματά του για την Εθνική βιομηχανία ελληνικού τσιγάρου, ζητώντας την συνεργασία όλων ώστε η εταιρεία να βγει από το αδιέξοδο και να προχωρήσει σε μια νέα βάση.
Ευχαρίστησε επίσης για μια ακόμη φορά την ΣΕΚΕ για την συμβολή της στην αγορά της εταιρείας εγκωμιάζοντας για μια ακόμη φορά τους Αλέκο Κοντό και Παναγιώτη Ταρενίδη για την συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα.
Τέλος ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση και με τους Λειβαδίτη και Νίκο Παπαβασιλείου για το θέμα της πώλησης των μετοχών των εργαζομένων που δεσμεύτηκε να αγοράσει, θέμα που θα απασχολήσει και την γενική συνέλευση του εργοστασίου στις 28 Ιουνίου 2013 όπου ενδέχεται να είναι παρόν και να αναφερθεί στους στόχους του.
Στις 6 παρά μετά την ξενάγησή του στη ΣΕΚΑΠ, ο Ιβάν Σαββίδης αναχώρησε με τους συνεργάτες του και πάλι με ελικόπτερο επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: adesmeuti-thrakis
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου