ΚΟΜΟΤΗΝΗ «Βυσσινί αποικία» ετοιμάζει ο Πανθρακικός

Μπορεί η σεζόν να μην ήταν καλή για την ομάδα της Λάρισας, αφού απέτυχε να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α' Εθνική, όμως αυτό δεν πτοεί τον Πανθρακικό, που όπως φαίνεται ετοιμάζει «βυσσινί αποικία» στην Κομοτηνή.

Ήδη οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Χασομρη και Ζεκίνια, όμως δεν σταματούν εκεί. Σειρά παίρνουν ακόμα δύο παίκτες, οι οποίοι έκαναν πολύ καλή σεζόν και έχουν μπει στο στόχαστρο των ανθρώπων του Πανθρακικού.

Πρώτος στόχος, είναι ο Ντίνο Σέρεμετ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος των βυσσινί την σεζόν που μας πέρασε και σε πολλές περιπτώσεις κρατούσε μόνος του ζωντανή την ομάδα της ΑΕΛ. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος, ενώ είναι και σε πολύ καλή ηλικία, αφού σε δύο μήνες κλείνει τα 33.

Η άλλη περίπτωση που εξετάζουν στον Πανθρακικό είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος προέρχεται από γεμάτη σεζόν, με 39 συμμετοχές όλες ως βασικός, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει αντικρίσει μόλις δύο κάρτες.

Βέβαια, η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη όσο του Σέρεμετ, αφού αυτός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2014. Παρόλα αυτά, στην Κομοτηνή αισιοδοξούν πως τα πολλά οικονομικά προβλήματα της ΑΕΛ θα λειτουργήσουν ως... σύμμαχος στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν τον 24χρονο δεξιό οπισθοφύλακα.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου