1.Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ και το «σκοτεινό» παιχνίδι της Τρικομματικής Κυβέρνησης 2."ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ μέχρι το Σεπτέμβριο"Γράφει ο συνεργάτης μας Ιωάννης Δέμος

Διαβάζουμε στην οθόνη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ένα άκρως υποκριτικό μήνυμα το οποίο προσβάλλει ευθέως την νοημοσύνη των τηλεθεατών του.
Η δημοσιογράφοι, λέει, του ΣΚΑΙ, λέει, σταμάτησαν τις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές, λέει,  αντιδρώντας στην προσπάθεια επιβολής μονόπλευρης και αντιδεοντολογικής παρουσίασης των γεγονότων  που συμβαίνουν  στην ΕΡΤ, λέει!
Οποία υποκρισία;
Αφού το παράπονο των κυβερνητικών εταίρων διά στόματος της πάλαι ποτέ επαναστάτριας Βουλευτού της Ν.Δ. κ. Βούλτεψη, είναι ότι λόγω της συμπαράστασης των δημοσιογράφων των ιδιωτικών καναλιών στους συναδέλφους της ΕΡΤ, δεν υπάρχει δελτίο ειδήσεων στο οποίο θα μπορούσαν να παρουσιαστούν και οι απόψεις της Κυβέρνησης.
Παράλληλα, με το σκοτάδι στην ενημέρωση, διευκολύνουν τους «αντιδρώντες» Βενιζέλο και Κουβέλη να παρουσιάζονται ως επαναστάτες χωρίς κατ’ αντιπαράσταση αντίλογο.
Και μία σημαντική λεπτομέρεια: ο ξαφνικός θάνατος της ΕΡΤ νομιμοποιείται από νόμο του Βενιζέλου κατά την τέταρτη επικαιροποίηση του μνημονίου το 2011.
Στο παιχνίδι στήριξης της Κυβέρνησης συμβάλλουν και πολλές εφημερίδες οι οποίες παρουσιάζοντας τα υπέρογκα νούμερα που περιλαμβάνονται σε ατομικά συμβόλαια-συμβάσεις συνεργασίας της αφρόκρεμας των δημοσιογράφων του κρατικού  καναλιού.
Και βεβαίως αυτές οι παχυλές συμβάσεις των μεγαλοδημοσιογράφων της ΕΡΤ υπεγράφησαν από τις  διορισμένες διοικήσεις κατ’ εντολή των πολιτικών τους προϊσταμένων, με αντάλλαγμα κυρίως την απαξίωση των κινητοποιήσεων κυρίως ανεξάρτητων πολιτών!
Αντίθετα οι αποδοχές του μεγάλου όγκου των εργαζομένων στην ΕΡΤ με υπαλληλική σχέση, είναι αντίστοιχοι με εκείνους του ευρύτερου Δημόσιου φορέα, με κάποιους ωστόσο να φθάνουν τα ίδια νούμερα με τους υπαλλήλους του «ανακτόρου» της Βουλής!
Βεβαίως χρειάζεται συμμάζεμα η ΕΡΤ, αλλά ας μην βάζουμε τα χλωρά και τα ξερά μαζί!
Το μέγιστο πρόβλημα του Κράτους από την ίδρυσή του παραμένει το πολιτικό προσωπικό του!


"ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ"


Αλίμονο σε όσους το επιτρέψουν! Πρώτο θύμα τα ασφαλιστικά Ταμεία λόγω της διογκούμενης ανεργίας και της αδυναμίας των πολιτών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. 
Φυσικά εξ' αιτίας των στρεβλών αποφάσεων, οσφυοκάπτοντος πολιτικού προσωπικού!

Το μέλλον της χώρας προδικάζει η συνέντευξη της κ. Ελένης Γλύκαντζη Αρβελέρ, η οποία επικαλείται ξένο ανώτατο αξιωματούχο.(παρακολουθείστε την επιλέγοντας τον σύνδεσμο παρακάτω).

Στο μυαλό μου δημιουργείται η παρακάτω εφιαλτική εικόνα:
Συντάξει ανάλογα με την ταμειακή ευχέρεια των ταμείων: τον ένα μήνα 100¤ τον άλλο ίσως 300¤. Οι μισθοί στην λογική Βρούτση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τις συντάξεις. Τα σούπερ μάρκετ έρημοι τόποι, λόγω της συντηρούμενης ακρίβειας των αγαθών πρώτης ανάγκης. Πείνα, υπογεννητικότητα, οικογενειακές εντάσεις, αυτοκτονίες. Οι τράπεζες επιτίθενται στην ιδιωτική περιουσία και στην ατομική ελευθερία! Η κρατική περιουσία περνάει στα χέρια ξένων αρπακτικών

Αστυνομικές δυνάμεις κατ' εντολή των "αφεντικών" προσπαθούν με βίαιο τρόπο να καταστείλουν τις όποιες αντιδράσεις. Για την αντιμετώπιση παλλαϊκών αντιδράσεων φθάνουν ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής. Οι "φίλοι σύμμαχοί μας" κατασκευάζουν  Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (έχουν ήδη βρει τους πρώτους 7 υπουργούς). Την χειρότερη Κυβέρνηση που βίωσε ποτέ η χώρα! Το κράτος παύει να υπάρχει. Ο σημερινός πρωθυπουργός δικαιώνεται: Ο ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος της χώρας γίνεται Ευρωπαϊκός! 

Ι. Δέμος

Την συνέντευξη της Γλύκαντζη Αρβελέρ μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ:


Πηγή: topstory.gr

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου