Συναγερμός στην ΕΛΑΣ τα ξημερώματα- Ένοπλος απειλούσε να ανοίξει πυρ στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη! (Βίντεο)



 Κινητοποιήθηκαν μεγάλες δυνάμεις της Αστυνομίας, έκλεισε όλο το Σύνταγμα, στο σημείο έφθασε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ και ειδική μονάδα των ΕΚΑΜ που μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να τον συλλάβουν

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 3 στην Ελληνική Αστυνομία όταν ένας ημίγυμνος άντρας, κρατώντας μια καραμπίνα, εμφανίστηκε στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη και απειλούσε Θεούς και δαίμονες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας η οποία αφού απομάκρυνες τους λιγοστούς πολίτες που βρίσκονταν εκεί, προσπάθησε να έρθει σε μια συνεννόηση με τον άγνωστο άντρα ο οποίος έδειχνε εκτός εαυτού! Διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας και η ειδική μονάδα της ΕΚΑΜ κατέφτασε στο Σύνταγμα, προκειμένου να πείσουν τον ένοπλο να παραδοθεί ενώ όπως ήταν φυσικό οι Εύζωνες απομακρύνθηκαν από το μνημείο.

Τελικά και μετά σχεδόν δυο ώρες ο άντρας που εκτόξευε ύβρεις και απειλές κατά βουλευτών συνελήφθη, καθώς δύο ομάδες των ΕΚΑΜ τον περικύκλωσαν, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν. Ο άνδρας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Λίγο μετά τις 5:00 το πρωί άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ επέστρεψαν και οι Εύζωνες στο μνημείο.

Ο άντρας με την καραμπίνα έτρεχε πάνω κάτω, με τους αστυνομικούς να τον ακολουθούν από απόσταση, φορώντας αλεξίσφαιρα και κρατώντας ψηλά τις ασπίδες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άγνωστος άντρας δεν ήρθε σε καμία επαφή με τους αστυνομικούς, δεν τους μίλησε και δεν εξέφρασε κάποιο αίτημα. Το μόνο που έκανε ήταν να τρέχει και να φωνάζει διάφορα ακατάληπτα!

Από τους ασυρμάτους το Κέντρο της Άμεσης Δράσης έδινε σαφείς οδηγίες στους αστυνομικούς, να μην τον πλησιάσουν, πριν φθάσουν οι διαπραγματευτές, να προστατεύονται από τις ασπίδες και ότι προέχει η ασφάλεια τους, καθώς και η ασφάλεια τρίτων. Τους καλούσε δε να εκκενώσουν την περιοχή από περαστικούς και αυτοκίνητα.

https://www.pentapostagma.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου