Ύπουλη κίνηση των Τούρκων εν αναμονή VMRO: Ο δήμαρχος Σμύρνης επισκέφτηκε τα Σκόπια

 

 

Οι Τούρκοι προχώρησαν σε μία ύπουλη κίνηση για να στρώσουν το έδαφος σε μία μελλοντική κυβέρνηση του VMRO και να το βοηθήσουν να αμφισβητήσει την ελληνική Ιστορία.

Ο δήμαρχος Κόνακ (περιοχή Σμύρνης) Αμπντούλ Μπατούρ ξεκίνησε την περιοδεία του στα Σκόπια που θα διαρκέσει τρεις ημέρες, όπως σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.

Ο Μπατούρ, ο οποίος θα συναντηθεί με δημάρχους, αρχηγούς πολιτικών κομμάτων, μη κυβερνητικές οργανώσεις και συμπατριώτες του στο πλαίσιο του προγράμματος, θα έχει συνομιλίες στα Σκόπια, στο Μοναστήρι, στη Ρέσνα, στην Αχρίδα και στο Γκόστιβαρ. 

Ο Μπατούρ θα επισκεφθεί το Στρατιωτικό Λύκειο στο Μοναστήρι, όπου φοίτησε για τρία χρόνια ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο δήμαρχος της τουρκικής πόλης μετέβη στα Σκόπια στο πλαίσιο ενός τριήμερου ταξιδιού όπου θα συναντηθεί με δημάρχους, αρχηγούς πολιτικών κομμάτων, μη κυβερνητικές οργανώσεις και συμπατριώτες του, καθώς και για τη βελτίωση των σχέσεων με το,  Μοναστήρι [στο κείμενο: Manastır (Bitola)]. 

Ο Μπατούρ, ξεκίνησε το ταξίδι του από την πρωτεύουσα, Σκόπια, πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσκεψη στον πρέσβη των Σκοπίων Χασάν Μεχμέτ Εϊγτκόκ.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη, ο Μπατούρ είπε: «Δώσαμε στον Πρέσβη μας Εϊγτκόκ ένα αναμνηστικό νόμισμα που συμβολίζει το «Όνειρο του Αλέξανδρου». Ήταν μεγάλη χαρά που συναντήθηκα με τον πρέσβη μας», είπε.

https://www.defencenet.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου