Φήμες πως είναι νεκρός ο Γκιουλέν και πως τον δηλητηρίασαν τουρκικές υπηρεσίες-Τι συμβαίνει στην Πενσυλβάνια;

 

Ο δικηγόρος Burak Bekiroğlu, έγραψε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ένας αξιωματικός της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών εισχώρησε στην έπαυλη όπου διέμενε ο αρχηγός της FETO και δηλητηρίασε τον αρχηγό της FETO.

Σαν....ζεστό ψωμί πουλάει εδώ και λίγη ώρα  ο ισχυρισμός ότι ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο αρχηγός της FETO που κατοικούσε στην πολιτεία της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, πέθανε.

Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά αυτό πυροδότησε την φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φέρεται ότι υπήρχε μεγάλη δραστηριότητα γύρω από την έπαυλη του δεξί χεριού του Γκιουλέν, Τζεβντέτ Τουρκιόλου, όπου φέρεται να βρίσκεται ο αρχηγός της FETO.

Ένας μεγάλος αριθμός οχημάτων και πλήθους που έφτασαν μπροστά από τη βίλα στην περιοχή Saylorsburg της Πενσυλβάνια ενίσχυσαν την πιθανότητα να πέθανε ο αρχηγός της FETO, Γκιουλέν, λένε τουρκικά ΜΜΕ.

Ο δικηγόρος Burak Bekiroğlu, έγραψε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ένας αξιωματικός της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών εισχώρησε στην έπαυλη όπου διέμενε ο αρχηγός της FETO και δηλητηρίασε τον αρχηγό της FETO.

Ο Μπεκίρογλου έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στο twitter του:

"Αυτή τη στιγμή, υπάρχει κίνηση γύρω από το σπίτι του πιο στενού ανθρώπου του Φετουλάχ Γκιουλέν, του Τζεβντέτ Τουρκιόλου, στο Σαϊλόρσμπουργκ της Πενσυλβάνια. Πλήθος κόσμου περιφέρεται γύρω από το σπίτι του. Φαίνεται σαν κάποιος να είναι νεκρός... Οι άνθρωποι στη γειτονιά είναι ανάστατοι και παρακολουθούν έντρομοι τι συμβαίνει."

Στη συνέχεια ο Μπεκίρογλου ανακοίνωσε τα εξής: "Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες που έλαβε, ο Φετουλάχ Γκιουλέν δηλητηριάστηκε από έναν άνδρα από το Τζεβντέτ Τουρκιόλου, το δεξί του χέρι. Την ίδια στιγμή, κάποιος αυτοκτόνησε στο σπίτι του Τζεβντέτ Τουρκιόλου. Είτε αυτοκτόνησε ο Τουρκιόλου είτε πληγώνοντας τον άνθρωπο που δηλητηρίασε τον Γκιουλέν και αυτοκτόνησε.».

Η τελευταία φωτογραφία του αρχηγού της FETO κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του στα social media τις πρόσφατα...

Ο αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας Fuat Uğur, δημοσίευσε τις αναρτήσεις του Bekiroğlu, σχολιάζοντας το γεγονός στον λογαριασμό του στο Twitter:

"Σύμφωνα με τον Ümit Akdemir , ο αρχηγός της FETO δηλητηριάστηκε. Ωστόσο, αν και η κατάστασή του ήταν σοβαρή, δεν πέθανε και όταν επικράτησε ανασφάλεια στο "Καμπ", μεταφέρθηκε βιαστικά στο σπίτι του Cevdet Türkyolu.

Ίσως,να πέθανε. Ας ελπίσουμε ότι Ο Ümit Akdemir έλεγξε την πηγή πληροφοριών. Διαβάζει μηνύματα μου αλλά δεν απαντά σε αυτά. Άρα η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Ο Burak Bekiroğlu μεταφέρει τις πιο εμπιστευτικές πληροφορίες.»

 

Πάντως από την πλευρά του ο ακαδημαΪκός Emre Uslu διαψεύδει και ισχυρίζεται: Οι πηγές μου είπαν ότι ο Γκιουλέν είναι εξαιρετικά καλά και υγιής.

 https://www.pentapostagma.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου