Samsung Galaxy S6 Edge: Βραβεύτηκε ως το καλύτερο της MWC 2015







Στην έκθεση Mobile World Congress (MWC) που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη οι διοργανωτέςβράβευσαν τα καλύτερα του 2014. Η H GSM Association αποτελείται από κατασκευαστές και mobile operators, που ενώθηκαν το 1982 και όπως κάθε χρόνο έδωσαν τα δικά τους βραβεία σε όσους ξεχώρισαν πέρσι.







Η Samsung δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς καθώς το βραβείο για το καλύτερο κινητό μοιράστηκαν iPhone 6και LG G3 ενώ στην κατηγορία του κινητού ήταν το Motorola Moto E.







H Samsung παίρνει όμως τον τίτλο για το καλύτερο κινητό της MWC χάρη στο Samsung Galaxy S6 Edgeτο οποίο δικαιούται το βραβείο χάρη στην καμπυλωτή οθόνη του και το premium design. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που κερδίζει η Samsung τον τίτλο, καθώς πέρσι το Samsung Gear Fit είχε αναδειχθεί το καλύτερο της MWC.







Τώρα μένει να δούμε αν θα κερδίσει το στοίχημα των πωλήσεων για να βάλει και πάλι την Samsung σε τροχιά κερδών μαζί με το κανονικό Samsung Galaxy S6. Όσο για τις τιμές τους στην Ελλάδα, το Galaxy S6 αναμένεται στα 749 ευρώ ενώ το Galaxy S6 Edge γύρω στα 100 ευρώ παραπάνω.















Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου