Σπουδαία νίκη του Άρη Νίκαιας επί του Διομήδη



Σπουδαία νίκη του Άρη Νίκαιας επί του Διομήδη για την 5η αγωνιστική της Handball Premier. Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε με 18-17, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Γιώργος Μελετάκος στην εκπνοή του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτεροι στο παιχνίδι παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα το οποίο άγγιξε τα 3 τέρματα στο 12' με το σκορ να βρίσκεται στο 6-3. Σταδιακά ο Διομήδης ανέβασε την απόδοση του και έφτασε σύνρτομα στην ισοφάριση με τέρμα του Χαντέλη που έκανε το 6-6 στο 15'. Από εκείνο το σημείο μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, με το ημίχρονο να τις βρίσκει ισόπαλες με σκορ 10-10.

Η επανάληψη ήταν εκπληκτική. Οι παίχτες του Τάκη Μελετάκου μπήκαν με περίσσιο πάθος και τρέχοντας ενα σερί 6-0 προηγήθηκαν με 16-10 στο 43'. Χαρακτηριστικό της επιθετικής δυστοκίας του Διομήδη, ήταν το γεγονός ότι σκόραρε για πρώτη φορά στο Β ημίχρονο στο 46' κάνοντας το 16-11 με τον Τσάτσα. Αυτό ήταν το γκολ που ξεκλείδωσε την απόδοση του Διομήδη που έτρεξε ενα σερί 0-4, για να μειώσει στο 55' σε 16-15 με τέρμα του Χαντέλη και για να ισοφαρίσει σε 17-17 με πέναλτι του Χειβιδόπουλου 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Ο Διομήδης έχασε την ευκαιρία να περάσει μπροστά αφού το λάθος των γηπεδούχων δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Χαντέλης, με αποτέλεσμα στην τελευταία επίθεση ο Γιώργος Μελετάκος να κάνει το 18-17 για την ομάδα της Νίκαιας, μεσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις στατιστικά σε λίγο...

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου