Συγκλονιστικό: Ζωντανοί ήταν οι Χειριστές του Τσέσνα όταν Κατέπεσε…Τι αναφέρει ο Ιατροδικαστής!

Οι δυο Χειριστές του μοιραίου εκπαιδευτικού αεροπλάνου  τύπου Τσέσνα που κατέπεσε το απόγευμα της Κυριακής, τρία χιλιόμετρα βόρεια του χιονοδρομικού κέντρου των Καλαβρύτων, ήταν ζωντανοί της ώρα της πρόσκρουσης. Ως αιτία θανάτου τους, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Ανδρέα Γκότση που έκανε την νεκροψία, είναι η απανθράκωση.

23Οι σοροί των δυο πιλότων μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και έγινε η νεκροψία. Όπως είπε ο κ. Γκότσης στο thebest.gr, τα πτώματα των δυο πιλότων είναι απολύτως μη αναγνωρίσιμα και για το λόγο αυτό, η ταυτοποίησή τους θα γίνει με τη μέθοδο του DNA.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και οι δυο έφεραν κακώσεις, ωστόσο η αιτία του θανάτου τους είναι από τη φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στο αεροπλάνο μετά την πτώση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» ο εκπαιδευόμενος του μοιραίου Τσέσνα είναι ένας 50χρονος από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Στο μεταξύ πριν λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στην Πάτρα, όμως η αναγνώριση των σορών  ήταν αδύνατη καθώς έχουν απανθρακωθεί από την φωτιά που ξέσπασε στο αεροσκάφος με την πτώση του στο έδαφος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με βεβαιότητα η αναγνώριση των δύο νεκρών θα γίνει μετά από περίπου 10 ημέρες και αφού πρώτα βγουν τ’ αποτελέσματα του τεστ DNA που ζήτησε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης. Οι δύο σοροί των άτυχων πιλότων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν η μια στο μπροστινό και η άλλη στο πίσω κάθισμα του Τσέσνα.

Τέλος για τις συνθήκες του δυστυχήματος οι έρευνες συνεχίζονται με τις πρώτες ενδείξεις να τις αποδίδουν στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή των Καλαβρύτων χθες το απόγευμα.

Πηγή : thebest.gr

 

The post Συγκλονιστικό: Ζωντανοί ήταν οι Χειριστές του Τσέσνα όταν Κατέπεσε…Τι αναφέρει ο Ιατροδικαστής! appeared first on veteranos |Εθνικά Θέματα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου