Ρωσία: Υπερθέαμα από την Center-2015 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη ρωσική στρατιωτική άσκηση, στην οποία μετείχαν σχεδόν 95.000 άνδρες με 7.000 οχήματα κάθε τύπου και στοιχεία πυροβολικού, 170 αεροσκάφη και 20 πολεμικά πλοία.
Η άσκηση περιλάμβανε διάφορα αντικείμενα και διεξήχθη σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας, από την Κασπία μέχρι τη Γιακουτία, σε 20 διαφορετικά πεδία ασκήσεων.

Το σενάριο προέβλεπε την αντιμετώπιση ισχυρής δύναμης τρομοκρατών, εφοδιασμένων με βαρέα όπλα. Σύμφωνα με το σενάριο οι αεροπορικές δυνάμεις και τακτικά συστήματα, μαζί με αεροκίνητες δυνάμεις, χρησιμοποιήθηκαν για να αποκόψουν την υποχώρηση του «εχθρού».
Κύματα βομβαρδιστικών έπληξαν τους εχθρικούς στόχους, πριν την έφοδο των φίλιων δυνάμεων. Χρησιμοποιήθηκαν στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3, τα οποία έβαλλαν πυραύλους cruise και αεροσκάφη κρούσης Su-34.
Αεροσκάφη εγγύς υποστήριξης Su-25 έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στον «εχθρό» πριν την έφοδο των αεροκίνητων δυνάμεων, τις οποίες υποστήριζαν ελικόπτερα.
Αλεξιπτωτιστές ρίφθηκαν από 20 βαρέα μεταγωγικά Ilyushin Il-76. Στο έδαφος υποστηρίχθηκαν από ταχυκίνητα τακτικά συγκροτήματα.
Το πυροβολικό με αυτοκινούμενα πυροβόλα και πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών, έπληξε τις εχθρικές θέσεις, υποστηρίζοντας μονάδες τεθωρακισμένων και μηχανοκίνητου πεζικού, οι οποίες «αποτελείωσαν» τον εχθρό.
Κατά τη άσκηση εβλήθησαν πύραυλοι Iskander και Tochka-U. Επίσης στην άσκηση συμμετείχαν και 20 σκάφη του Στόλου της Κασπίας.
Μέρος της άσκησης παρακολούθησε και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος μίλησε για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των ρωσικών ΕΔ και σημείωσε ότι εξελίσσεται κανονικά.


defence-point


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου