Ονδούρα-Ούρλιαζε μέσα στον τάφο της η 16χρονη!! (Ανατριχιαστικό βίντεο)

Ονδούρα-Ούρλιαζε μέσα στον τάφο της η 16χρονη!! (Ανατριχιαστικό βίντεο).
Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου με μια 16χρονη έγκυο, την οποία η οικογένειά της έθαψε ζωντανή πιστεύοντας ότι το κορίτσι έχει πεθάνει.
Ουρλιαχτά από τον τάφο
Το φρικιαστικό επεισόδιο έγινε στην Ονδούρα, όταν λίγα λεπτά μετά την κηδεία της 16χρονης Νέισι Πέρεζ, οι συγγενείς της άκουσαν ουρλιαχτά μέσα από τον τάφο. «Έβαλα το χέρι μου στον τάφο και μπορούσα να ακούσω φωνές, χτυπήματα, μέχρι που άκουσα και τη φωνή της. Φώναζε για βοήθεια» είπε ο σύζυγος της.

Αμέσως με βαριοπούλες άρχισαν να σπάζουν τα μάρμαρα για να απελευθερώσουν το κορίτσι. Της έκαναν αέρα και μαλάξεις στα πόδια και στα χέρια και με ένα φορτηγό τη μετέφεραν στο πιο κοντινό νοσοκομείο. Όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 16χρονη κοπέλα εξέπνευσε.
Θύμα εξορκισμού

Το κορίτσι που γνώρισε δύο φορές τον θάνατο είχε πέσει θύμα εξορκισμού. Ολα άρχισαν πριν από μερικές μέρες, όταν ένα βράδυ λιποθύμησε όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι της για να πάει στην τουαλέτα. Από το χτύπημα, άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα της.

Θεωρώντας ότι η 16χρονη είχε καταληφθεί από δαιμόνιο, οι γονείς της κάλεσαν έναν παπά. Του ζήτησαν να την υποβάλει σε εξορκισμό, κατά την διάρκεια του οποίου, το κορίτσι κατέρρευσε και δεν είχε σφυγμό. Οιγονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο και τρεις ώρες μετά οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι η Νέισι είχε πεθάνει.


Την έθαψαν με το νυφικό της. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι επρόκειτο για νεκροφάνεια που θα είχε τόσο φρικιαστική κατάληξη. πηγη



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου