Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/8

Συνεργασίες, συμβόλαια και βοήθειες

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αν και κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν κάποιες αβεβαιότητες, μια επαγγελματική σου υπόθεση φαίνεται να προχωρά προς την σωστή κατεύθυνση. Ίσως μάλιστα λάβεις και μια σχετική είδηση ή υποβάλλεις μια αίτηση με θετική κατάληξη. Παράλληλα, ο Δίας ευνοεί την απόκτηση εξοπλισμού και γενικότερα την ρύθμιση εργασιακών θεμάτων.



Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με καλή παρέα κι από εκεί και ύστερα... ότι ήθελε προκύψει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς με τον άνθρωπο σου πολλές όμορφες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Δίας βελτιώνει την ψυχολογία σου, ενώ επιπλέον μπορεί να σου δώσει και μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Γενικά όσο περνά από το... χέρι του θα φροντίσει να περάσεις καλά χωρίς να πιέζεσαι από ευθύνες ή υποχρεώσεις, τις οποίες μπορούν να αναλάβουν... άλλοι! Αν θέλεις όμως, μπορείς να ρυθμίσεις ένα επαγγελματικό θέμα νομικής φύσης.

Ερωτικά
Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να... εισάγει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις και μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι... τελικά θα συμβεί, αφού η κατάσταση είναι μάλλον ασταθής.


Διαβάστε για τα υπόλοιπα ζώδια εδώ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου