Στα Χανιά για διήμερη επίσκεψη ο ΥΕΘΑ Καμμένος …Συνοδεία Α/ΓΕΝ!

kammenos

kammenosΔιήμερη επίσκεψη στα Χανιά θα πραγματοποιήσει την Τρίτη και την Τετάρτη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμένος.

Ο κ. Καμένος, κατά την πρώτη ημέρα παραμονής του στα Χανιά, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε στρατιωτικές μονάδες των Χανίων, η οποία θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ….(Αρχίσαμε ;)

Το βράδυ θα διανυκτερεύσει στα Χανιά και σύμφωνα με πληροφορίες θα φιλοξενηθεί σε φιλικό του σπίτι ,ενώ δεν θα δοθεί επίσημο δείπνο στη Λέσχη  του ΠΒΚ στα Αστέρια !

Την Τετάρτη το πρωί ο Υπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα της Καντάνου που θα γίνει στις 10:30.Ενώ πάλι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες απο τα  τοπικά ΜΜΕ θα παραμείνει στα Χανιά και το βράδυ της Τετάρτης !

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο ΥΕΘΑ Καμμένος θα συνοδεύεται απο τον Α/ΓΕΝ Αποστολάκη και θα επισκεφτεί και φυλάκιο του Ναυτικού σε μια περιοδεία στις Μονάδες της Κρήτης …ImageHandler.ashx

Δημοσιογράφοι πάντως σχολίαζαν σαν να πρόκειται για «ιδιωτική επίσκεψη» στα Χανιά  και όχι για επίσημη επίσκεψη του Υπουργού εθνικής Άμυνας !!!

The post Στα Χανιά για διήμερη επίσκεψη ο ΥΕΘΑ Καμμένος …Συνοδεία Α/ΓΕΝ! appeared first on veteranos |Εθνικά Θέματα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου