Bianco Monte Δράμα-Αερωπός Έδεσσας: Pregame



Η πόλη της Δράμας κινείται στον ρυθμό του παιχνιδιού κόντρα στον Αερωπό. Μεγάλος αριθμός φιλάθλων της ομάδας αναμένεται να παρευρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Κραχτίδης» προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Σάκη Βαλαβάνη. Η Δράμα διατήρησε τον περσινό κορμό της, που αποτελείται ως επί το πλείστον από Δραμινούς παίκτες και πρόσθεσε στο δυναμικό της, τους ποιοτικούς Αντάμοβιτς και Παπάζογλου. Το απουσιολόγιο είναι λευκό και έτσι όλοι οι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για την αυριανή αναμέτρηση (21/9) στις 18:00.

Για τον Αερωπό, αμφίβολος είναι ο Παναγιώτης Τζουβάρας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο σκοπός της ομάδας του Γιάννη Πηλαλίδη για τη φετινή χρονιά είναι να συνεχίσει όπως και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Handball Premier και ταυτόχρονα να έχει θετική παρουσία στο Challenge Cup. Η προσθήκη του Βραζιλιάνου Καουέ δυναμώνει ακόμα περισσότερο τον σύλλογο από την Έδεσσα.

Ο Θεόδωρος Τογανίδης, τεχνικός διευθυντής της Bianco Monte Δράμας μίλησε στο greekhandball.com και τόνισε: «Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το αυριανό (σ.σ.21/9) παιχνίδι. Είναι μια πρεμιέρα και δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά ωστόσο εμείς είμαστε προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας για να διατηρήσουμε την ομάδα που εκπροσωπεί όλη την Δράμα, στην κορυφαία κατηγορία».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου