ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Οι αστρολογικές προβλέψεις από 1 έως 7 Ιουνίου

Αυτή κι αν είναι συνάντηση κορυφής! Η Αυτού Εξοχότης, «βασιλιάς» του ζωικού βασιλείου και του Ζωδιακού υποδέχεται αυτήν την εβδομάδα στο «παλάτι» του
την Αφροδίτη, για να την φιλοξενήσει μέχρι τις 18 Ιουλίου. Επιτέλους! Ν’ «ανοίξει» λίγο το συναίσθημα, να ζεσταθεί και εκείνη η έρμη η καρδιά που την έχει φάει το κόλλημα με το παρελθόν και οι μεταπτώσεις από κρύο σε ζέστη και τούμπαλιν. Η αλήθεια είναι ότι η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μια Αφροδίτη large, ενθουσιώδης, γενναιόδωρη. Που αγαπά με την καρδιά της και θα το δείξει, που θα εντυπωσιάσει τον αγαπημένο της. Όλα αυτά βέβαια, με την απαραίτητη δόση δραματοποίησης. Ε, ναι, τι να τον κάνεις τον Λιοντάρη, χωρίς τα «θεατρικά» του;

Το πράγμα γίνεται καλύτερο στη συνέχεια. Δώσε βάση. Με το που μπαίνει η Αφροδίτη στον Λέοντα, σχηματίζει ένα ωραιότατο τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Η φουρτούνα καταλαγιάζει, τα συναισθήματα «πιάνουν λιμάνι». Νιώθεις πως οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται. Πατάνε σε πιο γερές βάσεις. Για την ώρα σταματά και η οικονομική αιμορραγία, η τσέπη σου παίρνει αναστεναγμό ανακούφισης. Ίσως και ένα σταθερό έσοδο να πάρει λίγο τα πάνω της.

Θα θέλα να μην σε προσγειώσω τώρα, μετά από τόσες βδομάδες ταλαιπωρίας, αλλά δε γίνεται, πρέπει να σου πω και για την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 2 του μήνα. Όπως και να το κάνεις είναι μια Πανσέληνος, πράγμα που σημαίνει ότι το focus στρέφεται στο συναίσθημα και στο παρελθόν. Πραγματοποιείται ωστόσο σε ένα ζώδιο πιο «ανοιχτό» και αισιόδοξο, γεγονός που τη «μαλακώνει» κάπως. Το δε τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία βοηθά να αισθανθείς ξανά ελπίδα και αισιοδοξία. Εκεί που θέλει προσοχή είναι η όψη που κάνει με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα. Δηλαδη σύγχυση, μπερδέματα, πλάνες και αυταπάτες. Μετά τις 2 του μήνα όμως, αααχ ανάσανα! A, και καλό μήνα!



ΚΡΙΟΣ


Λάμπεις παιδί μου, ακτινοβολείς σαν πεντάκτινο αστέρι. Νιώθεις και φαίνεσαι σπουδαίος, ξεχωριστός, σκέτος άρχοντας. Ωραία ε; Περίμενε, κάτσε να σου πω και τα υπόλοιπα, ό,τι έχει να κάνει με τη διέλευση της Αφροδίτης από το πιο δημιουργικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Τουτέστιν κατακτήσεις, διασκέδαση, χαρά, έρωτες, όμορφες στιγμές με τα παιδιά, δραστηριότητες που σε ηρεμούν. Γενικά νιώθεις πιο γόνιμος και δημιουργικός από ποτέ. Και το σπουδαιότερο ίσως: νιώθεις να παίρνεις πολλή αγάπη. Και από τα παιδιά σου -αν υπάρχουν- και στις ερωτικές σου επαφές. Αν σκεφτείς δε, ότι μιλάμε και για μέρες με θετική Κρόνια επιρροή, καταλαβαίνεις, ότι το ενδεχόμενο όλα τα παραπάνω να μπουν σε μια φάση πιο σταθερή και σοβαρή, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό. Η Πανσέληνος για σένα στις 2 του μήνα, δίνει έμφαση σε επαφές με εξωτερικό, ταξίδια, νομικές διευθετήσεις, σπουδές. Και ένα «άνοιγμα» γενικό. Λίγο προσοχή στις «φούσκες» και τη βγάλαμε καθαρή και τούτη την εβδομάδα!



ΤΑΥΡΟΣ

Φημίζεσαι για την αταραξία σου, ακόμη κι αν χάνεται ο κόσμος γύρω σου. Το τελευταίο διάστημα όμως, ακόμη κι εσύ τράβηξες τις τσίτες σου. Ώρα για μια ωραιότατη μυοχαλαρωτική ένεση λοιπόν, να γαληνέψουν λίγο τα αισθήματα, να ηρεμήσουν και τα πνεύματα μέσα στο σπίτι. Θα το καταλάβεις κι εσύ, όσο περνούν οι μέρες, ότι το οικογενειακό κλίμα θα «μαλακώσει». Και το μέσα σου θα ομορφύνει. Θα δώσεις και θα πάρεις αγάπη από τους δικούς σου ανθρώπους Κι αυτό σπουδαίο. Και μάλιστα με πολλές υποσχέσεις να κρατήσει και να σου προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα. Α, μην το ξεχάσω, είναι μια ιδανική περίοδος ν’ ασχοληθείς επίσης με τη φροντίδα ή τη διασκόμηση του σπιτιού σου, γιατί θα ’χεις γούστο και αισθητήριο. Από την άλλη, η Πανσέληνος στις 2 του μήνα θα σε ζορίσει κάπως. Συμπλέγματα, διαστρεβλώσεις, κοντρόλ, ζήλειες, πάθη, όλα τα ψυχοτραλαλά σου βγαίνουν στην επιφάνεια. Από τη μία σού βγάζουν νόημα, από την άλλη σε μπερδεύουν...



ΔΙΔΥΜΟΙ


Τι ταξιδάκι ετοιμάζεις πάλι εσύ; Για ποια ωραία βόλτα ξεκίνησες πάλι; Αλίμονο, τι Δίδυμος θα ήσουν αν δεν μπορείς ν’ αλλάζεις τον αέρα σου κάθε τόσο; Η διαφορά από τις συνηθισμένες σου αποδράσεις ωστόσο, έγκειται στο γεγονός ότι πρόκειται αυτή τη φορά για αποδράσεις πραγματικής ξεκούρασης και γαλήνης. Μπορεί να παίζει ρόλο ότι νιώθεις κι εσύ πιο μαλακωμένος. Και επικοινωνείς με το περιβάλλον σου με έναν πιο ήρεμο και γλυκό τρόπο. Με το δε έτερον ήμισυ, θα τολμούσα να πω και αγαπησιάρικο. Ακόμη και με τα αδέλφια σου, τους γείτονες, τους συγγενείς, μιλάς όμορφα, μειλήχια. Σχεδόν τους γοητεύεις. Το δε αεικίνητο μυαλουδάκι σου, κατεβάζει κι αυτό ταχύτητα για τον επόμενο ενάμιση περίπου μήνα. Ειρήνη αδέλφια! Κι όλα αυτά με σφραγίδα Κρόνου. Δηλαδή σκέψεις που γίνονται πραγματικότητα, συγκέντρωση στο σκοπό, οργανωτικότητα και συνέπεια. Η Πανσέληνος ακριβώς απέναντί σου δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες. Ευτυχώς ο Δίας δημιουργεί «διάδρομο ομαλής προσγείωσης». Ο Ποσειδώνας πάλι... «ροζ συννεφάκια».



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Αν ακούσεις ξαφνικά στο δρόμο κάποιον να σου φωνάζει «Έι, ψιτ, συγνώμη, είστε Ταύρος;», μην απορήσεις. Είναι που η συμπεριφορά σου αυτήν την περίοδο θα θυμίζει πολύ το συμπαθές ζώδιο και το συμπαθές τετράποδο που το εκπροσωπεί. Βεβαίως κι εσύ αγαπάς την ηρεμία και την καλοπέραση, αλλά θα «τσιμπήσει» λίγο παραπάνω το πράγμα τώρα. Θα θες να απολαμβάνεις τα ωραία της ζωής: το καλό φαγητό, ένα ωραίο ποτήρι κρασί, ένα καινούριο ρούχο ή μια καινούρια αγορά γενικώς, τη φύση, την τέχνη κι ό,τι πιο όμορφο έχει να σου προσφέρει αυτή η ρημάδα η ζωή. Θα καταλάβεις επίσης βελτίωση και στο πορτοφόλι σου. Εντάξει δεν θα γεμίσει ξαφνικά πενηντάευρα, αλλά δεν είναι πιο σημαντικό το ότι θα είσαι σε θέση να απολαύσεις έστω και τα λίγα; Επίσης, θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Κεφάλαιο SOS για σένα, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Προσοχή μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με εργασιακή καθημερινότητα και υγεία. Πανσέληνος calling.



ΛΕΩΝ

Αυτά είναι! Η Κυρία με τις καμέλιες -βλ. Αφροδίτη- συναντά τον Αρμάνδο της (εσένα ντε!). Και όπως και στην ταινία, ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος. Δηλαδή κάτι σαν αυτό που μπορεί να συμβεί και σε σένα, αν σκεφτείς ότι πάντα είναι ένα από τα πιθανά σενάρια, όταν ο πλανήτης του έρωτα περνά από πάνω μας. Η διέλευση μπορεί και να μεταφραστεί και σε μια νέα συνεργασία επίσης. Όπως και να ΄χει, το συμπέρασμα είναι ένα: Γ-ο-η-τ-ε-ύ-ε-ι-ς. Εκπέμπεις ομορφιά, γλυκύτητα, ηρεμία. Οπότε όλα είναι πιθανά. Ακόμη και το δέρμα σου φαίνεται φρεσκαδούρα. Tip: αν σκέφτεσαι μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, τώρα είναι η ευκαιρία. Πέραν τούτου πάντως, απόλαυσε αυτόν τον ενάμιση μήνα. Γιατί εκτός των άλλων, προσφέρει και ευκαιρίες σταθεροποποίησης. Σε ό,τι αφορά στην Πανσέληνο, υπάρχει μια έμφαση σε θέματα παιδιών, ερωτικών, δημιουργικών projects. Υπάρχει μια σχετική σύγχυση, αλλά ευτυχώς, υπάρχει πάντα και ο Δίας (κι αυτός σκανδαλωδώς στο ζώδιό σου) να προστατεύει από τα χειρότερα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Πες την αλήθεια, σου ΄χει λείψει ένας καλός, χορταστικός ύπνος ε; Ή να απομονωθείς κάπου, έστω και στην αποθήκη του σπιτιού σου, και να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι σου από το βουητό του έξω κόσμου; Τολμώ να πω πως η ώρα για όλους αυτούς τους ευσεβείς πόθους ήρθε. Και ο επόμενος ενάμισης μήνας είναι η κατάλληλη περίοδος για να τους εκπληρώσεις. Όπως και για να κάνεις τους απολογισμούς σου και να κλείσεις όποιους κύκλους έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, κυρίως κύκλους σχέσεων και συνεργασιών. Είναι μια περίοδος ευαίσθητη σε ψυχικές εντυπώσεις, γι’ αυτό ίσως σου είναι λίγο δύσκολο να τα καταγράψεις όλα με μολύβι και χαρτί. Αν αφεθείς λίγο όμως στις επιρροές αυτών των ημερών, θα δεις πως μπορείς να μαλακώσεις ψυχικά και πνευματικά, πως μπορείς να γαληνέψεις την ψυχούλα σου. Μεγάλο πράγμα αυτό, κι ας μην σου γεμίζει το μάτι. Λίγο προσοχή μόνο στην Πανσέληνο που φέρνει πάλι εκείνα τα οικογενειακά σου μπροστά και όλα καλά!



ΖΥΓΟΣ

Θεωρείσαι περισσότερο σχεσάκιας παρά κολλημένος με τους φίλους σου. Ή έτσι λένε τουλάχιστον οι ζωδιακές φήμες. Η είσοδος πάντως της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5 Ιουνίου σηματοδοτεί για σένα μια περίοδο που τη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνουν οι φίλοι. Και οι παρέες, οι ομάδες, οι σύλλογοι, η δικτύωση. Δηλαδή όχι μόνο απολαμβάνεις τις συναντήσεις μαζί τους αλλά θα πάρεις και πολλή αγάπη από αυτούς. Αγάπη σκέτη. Ή και ερωτική, δεν το αποκλείω. Γιατί αν δεν είναι τώρα η ώρα φιλίες να γίνουν έρωτες και τούμπαλιν, πότε είναι; Για να μην πω για το διαδικτυακό φλερτ που δίνει και παίρνει αυτές τις μέρες. Όποιο σενάριο κι αν επικρατήσει πάντως, το σημαντικό είναι ότι οι σχέσεις αυτές κυλούν αρμονικά, ήρεμα. Συν το ότι και το μέλλον φαντάζει πιο όμορφο. Μεγάλη υπόθεση κι αυτό. Πανσέληνος ίσον δοκιμασία στις καθημερινές σου μετακινήσεις, την επικοινωνία, τα γραψίματα, τη σχέση με τα αδέλφια και τους συγγενείς. Αυτάαα...



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ως παιδί του Πλούτωνα, εκπέμπεις έναν φυσικό μαγνητισμό, που λίγοι από τους υπολοίπους εκπροσώπους του Ζωδιακού θα μπορούσαν να αντισταθούν. Το επόμενο διάστημα όμως και μέχρι τις 18 Ιουλίου, στα προτερήματά σου θα προστεθεί η γοητεία, η γλυκύτητα, η πραότητα. Δώρα της Αφροδίτης για σένα. Με όλη της την αγάπη, προκειμένου να σε «σπρώξει» προς τα έξω. Να σε βοηθήσει να «φανείς» κοινωνικά και επαγγελματικά. Να σε βοηθήσει να προωθήσεις τον εαυτό σου. Νομίζω πως θα τα καταφέρει. Γι’ αυτό, έσο έτοιμος για πολλές - πολλές δημόσιες σχέσεις. Και επαφές με άτομα επιρροής που μπορεί να σε βοηθήσουν προς αυτόν τον σκοπό. Άλλωστε και οι σχέσεις μαζί τους ευνοούνται τώρα περισσότερο από ποτέ, οπότε εκμεταλλεύσου το. Είναι επίσης μια προτεινόμενη περίοδος για την έναρξη επαγγελματικών συνεργασιών, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Κεφάλαιο SOS, λόγω Πανσελήνου, τα οικονομικά σου. Και το αίσθημα ασφάλειας. Και η αυτοεκτίμησή σου. Ναι, στο κομμάτι «αξίες» παίζεται το παιχνίδι της.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε γνωστά σου λημέρια επιστρέφει η κυρα-Αφροδίτη Τοξότη. Και δεν είναι μόνο ότι είναι γνωστά, είναι και ότι πραγματικά έχει όλη την καλή διάθεση να τα κάνει ευκολότερα για σένα. Σχέσεις με ανθρώπους του εξωτερικού που βελτιώνονται, όμορφα, γαλήνια ταξίδια, συμβιβασμοί σε νομικές υποθέσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν μέχρι πρότινος, ευχάριστες συναντήσεις με δασκάλους, πνευματικούς ή μη, θέματα σπουδών που πάνε καλύτερα. Γενικά, θέλεις να απολαύσεις περισσότερο και περισσότερα. Τις γνώσεις, το διάβασμα, τη φιλοσοφία. Υπάρχει όμως και η Πανσέληνος. Που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 2 Ιουνίου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Υπάρχει πάντα μια αίσθηση του προσωπικού, όταν βιώνουμε το γεμάτο φεγγάρι. Όλα αφορούν εσένα και μόνο, γίνεσαι εύθικτος, κυκλοθυμικός, βαθιά συναισθηματικός. Πράγματι, δεν είναι και η ευκολότερη επιρροή. Ευτυχώς όμως το θετικό της τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Δία, βάζει τα πράγματα σε μια νέα, αισιόδοξη προοπτική. Τελικά κοιτάς τη «μεγάλη εικόνα». Τοξότης με τα όλα σου, εύγε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Πώς θα σου φαινόταν μια κατάσταση, όπου οι σχέσεις σού δίνουν βαθιά ικανοποίηση, οι επαφές με τους ανθρώπους είναι ουσιαστικές, τα πάθη και τα μίση «μαλακώνουν», οι εμμονές μετριάζονται, το κοντρόλ υποχωρεί, το σεξ όχι μόνο σε απογειώνει αλλά σού δίνει και ένα αίσθημα πληρότητας; Ιδανική ε; Σε πληροφορώ λοιπόν πώς από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τις 18 Ιουλίου, μπορείς να έχεις όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα. Κι όταν λέω «περισσότερα», εννοώ και χρήμα. Σε μορφή «χορηγίας». Από τον σύντροφο, τους συνεταίρους, την εφορία, την τράπεζα, το χρηματιστήριο και λοιπούς «σπόνσορες». Αν σε ενδιαφέρει δε, μια οικονομική συνεργασία ή κάποια επένδυση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις κυνηγήσεις. Κατά τ’ αλλά η Πανσέληνος στον τελευταίο σου οίκο μιλά για εσωστρέφεια. Σου βγαίνει μια τάση να αποτραβηχτείς κάπως από τα εγκόσμια. Να απομονωθείς, να κοιμηθείς βαθιά, να «φύγεις» από την πραγματικότητα. Προσοχή σε εξαπατήσεις, αυταπάτες, αίσθημα εγκλωβισμού.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ας μπουν τα ξίφη στα θηκάρια τους. Τα μαχαίρια στο συρτάρι. Τα βέλη στη φαρέτρα. Καιρός για ηρεμία. Για αποτοξίνωση από όλη τη μαυρίλα που σε περικύκλωνε το προηγούμενο διάστημα. Για ομορφιά και μια στάλα ειρήνης στο μυαλό και τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους. Και ειδικά τον σύντροφο. Άσε για λίγο τον «πόλεμο» και κοίτα να απολαύσεις όση αγάπη σου δίνεται αυτές τις μέρες και μέχρι τις 18 Ιουλίου. Θα συναντήσεις ευχάριστους ανθρώπους, θα σε γοητεύσουν, θα δεις και εσύ την όμορφη πλευρά τους και θα ευφρανθεί η καρδούλα σου. Η αρμονία είναι τώρα το ζητούμενο, κι εκεί ακριβώς έρχεται να βάλει το χέρι της η Αφροδίτη. Κάπου νιώθεις να ξαναβρίσκεις τις ισορροπίες σου, όσο είναι κι αυτό εφικτό σε καιρούς ρευστότητας. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να προκύψουν νέες σχέσεις και συνεργασίες, οπότε έχε μάτια και αυτιά ανοιχτά. Η Πανσέληνος πάλι για σένα, δίνει έμφαση στους φιλους και τα μελλοντικά σου σχέδια.



ΙΧΘΕΙΣ


Αν το τελευταίο διάστημα είχες μια αίσθηση «γενικής βαρεμάρας», ειδικά την ώρα που έπρεπε να σηκωθείς για δουλειά, ήρθε η ώρα ν’ αλλάξεις διάθεση. Διότι με την Αφροδίτη μέσα στον οίκο της καθημερινής σου ρουτίνας μέχρι τις 18 του Ιούλη, ξεκινά η περίοδος «εργασία και χαρά». Θέλεις να είσαι παραγωγικός και αποτελεσματικός και πραγματικά απολαμβάνεις τη δουλειά σου. Βοηθά βέβαια και η βελτίωση του κλίματος στη δουλειά. Με τους συναδέλφους, με υφισταμένους, γενικά, είσαι πιο «μαλακωμένος» και οι άλλοι το ίδιο απέναντί σου. Μπορεί να μην ακούγεται και τόσο σπουδαίο, αλλά το να απολαμβάνεις την καθημερινότητα με ό,τι κουραστικό και επαναλαμβανόμενο περιλαμβάνει, δεν είναι λίγο πράγμα. Το αντίθετο. Όπως και η υγεία και η φυσική σου κατάσταση. Γιατί κι εκεί υπάρχει σημαντική βελτίωση, επομένως και περισσότερη ευεξία και διάθεση. Προσοχή λίγο στην Πανσέληνο και τα επαγγλματικά ζητήματα που αυτή ανακινεί. Κάτι πάει ν’ «ανοίξει», αλλά υπάρχει ταυτόχρονα και μεγάλη θολούρα. Για να δούμε τι θα δούμε... πηγη




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου