Επεισόδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής που διεκόπη

Επεισόδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής που διεκόπη
Ένταση επικράτησε μέσα στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα αντιφασιστών μπήκε μέσα στην αίθουσα όπου διεξάγεται η ακροαματική διαδικασία και προπηλάκισαν κατηγορούμενους και δημοσιογράφους.

Οι νεαροί εισέβαλαν στην αίθουσα λίγο πριν της 12:00 φωνάζοντας συνθήματα όπως «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες» και πετούσαν μπουκάλια με νερό.

Η έφοδος επιχειρήθηκε από μία πλάγια πόρτα της αίθουσας, Σημειώθηκε μεγάλη ένταση, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους αποτρέψουν. Η υπεράσπιση των κατηγορούμενων δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παρασταθεί στη δίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί που μπήκαν μέσα περνούσαν από το σημείο κατευθυνόμενοι στην αίθουσα όπου πραγματοποιείται η δίκη των Πυρήνων της Φωτιάς.

Για πολλούς το σημερινό επεισόδιο δείχνει για ακόμη μία φορά τα προβλήματα που προκύπτουν με την επιλογή της συγκεκριμένης αίθουσας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και τα οποία είχαν από την πρώτη στιγή επισημανθεί από όλους τους παράγοντες της δίκης προς το υπουργείο Δικαιοσύνης όσον αφορά την ακαταλληλότητα του χώρου.

Νωρίτερα, σημειώθηκαν δύο τηλεφωνήματα για βόμβα σε μέσα ενημέρωσης. Άγνωστοι τηλεφώνησαν στις 11:03 και 11:05 και έδωσαν χρονικό περιθώριο 55 λεπτών.

Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου