ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης – ΑΝΑΚΕΜ Περιβαλλοντική Δράση»Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την ΑΝΑΚΕΜ (ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕΚΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ξεκίνησαν την απομάκρυνση πάσης φύσεως μπαζοαπορριμμάτων από την έκταση των 90 στρεμμάτων που παραχωρήθηκε στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης από την Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου. Πρόκειται για μία έκταση η οποία βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης στο δρόμο του Καλοχωρίου (ευρύτερη περιοχή Δενδροποτάμου) όπου είχε ξεκινήσει η κατασκευή του εμπορευματικού σταθμού αλλά στη συνέχεια το έργο εγκαταλείφθηκε.


Θα απομακρυνθούν συνολικά 2.000.000 κιλά μπάζα προερχόμενα από πάσης φύσεως συντηρήσεις-κατασκευές  χωρίς να ανακυκλώνονται σε νόμιμα αδειοδοτημένες μονάδες. 


Ο Δήμος ευχαριστεί την ΑΝΑΚΕΜ για την από μέρους της έμπρακτη ένδειξη περιβαλλοντικής ευαισθησίας.


Κατά την έναρξη απομάκρυνσης των μπαζοαπορριμμάτων παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της  Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρος Κυρίζογλου οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλειος Μανωλόπουλος και Καθαριότητας Γεώργιος Κουσίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου ενώ εκ μέρους της ΑΝΑΚΕΜ, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ηλίας Δημητριάδης και τα στελέχη κκ Άννα Μίχου, Όλγα Λάμπρη και Φώτης Μπέκας.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου