Στην ανακρίτρια δύο ακόμη για τη δολοφονία του φιλάθλου του Εθνικού

Στην ανακρίτρια δύο ακόμη για τη δολοφονία του φιλάθλου του Εθνικού

Οι δυο άντρες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, συμπλοκή από την οποία επήλθε θάνατος, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία

Στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ηρακλείου Κρήτης θα απολογηθούν ένας 26χρονος και ένας 34χρονος που κατηγορούνται για τη δολοφονία του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, μετά από κλήση που έλαβαν. Και οι δυο εμφανίστηκαν αυτοβούλως, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους.







Οι δυο άνδρες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, συμπλοκή από την οποία επήλθε θάνατος, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία. Ο 26χρονος θα απολογηθεί σήμερα, ενώ ο 34χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης.



Τους είχε κατονομάσει ένα ζευγάρι φιλάθλων του Εθνικού που βρέθηκαν στα σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο της Αλικαρνασσού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρόδοτο. Μάλιστα, ο άνδρας είχε νοσηλευτεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχονται και οι δύο ότι βρίσκονταν στο γήπεδο, όμως αρνούνται ότι πήραν μέρος στα επεισόδια που στοίχισαν τη ζωή του 46χρονου.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου