ΞΑΝΘΗ Τραγική συνεχίζει η κατάσταση στο Δημοτικό Πάρκινγκ

Δυστυχώς καθημερινά πλέον, επιβεβαιώνει το «στου κουφού Δήμου Ξάνθης την πόρτα όσο θέλεις βρόντα». Χιλιάδες αναφορές έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την τραγική εικόνα ου παρουσιάζει το Δημοτικό Πάρκινγκ, αλλά μέχρι στιγμής ο Δήμος δείχνει εντελώς αδιάφορος. Δεν υπάρχουν χρήματα θα μας πουν από την μία, δύσκολες εποχές για επισκευές από την άλλη, αλλά η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός.

Έλλειψη βούλησης και αδιαφορία είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

Εχθές δεχθήκαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την εξής καταγγελία από συμπολίτη μας και την δημοσιεύουμε αυτούσια, χωρίς όμως να κάνουμε γνωστά τα στοιχεία του, τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή μας:

«Η εικόνα που παρουσιάζει το Δημοτικό Πάρκινγκ της πόλης είναι απογοητευτική. Πέρα από την δυσοσμία που εκπέμπει ο χώρος και τα διάσπαρτα σκουπίδια, η διάβρωση του μπετό και η συνεχής ροή βρόχινου νερού, αποτρέπει τον κάθε επισκέπτη να ξαναχρησιμοποιήσει τους χώρους στάθμευσης οχημάτων του συγκεκριμένου κτιρίου. Καλόν είναι οι αρμόδιοι του Δήμου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τη διόρθωση της όλης εικόνας του χώρου αυτού».

Τα συμπεράσματα δικά σας…
fonitisxanthis.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου