Φ. ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ Αιχμές για παρασκηνιακή δράση Γεροντόπουλου στο ζήτημα των Αστυνομικών Σχολών Θράκης (video)

 Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης Φώτης Καραλίδης εναντίον της Κυβέρνησης για την διαίρεση της Περιφέρειας με την απόφαση της, να μην λειτουργήσει η Σχολή Αστυφυλάκων στην Ξάνθη. Αναφέρθηκε μάλιστα το ίδιο αιχμηρά στον βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Γεροντόπουλο όσον αφορά τους χειρισμούς και την δράση του, που επηρέασαν την απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

"Η συγκεκριμένη επιλογή του αποκλεισμού της Αστυνομικής σχολής Ξάνθης ήταν προϊόν υπόγειων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων " δηλώνει εμφανώς ενοχλημένος ο Φ. Καραλίδης, μετά το τέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου και την ομόφωνη απόφαση έκδοσης ψηφίσματος από την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Λίγο αργότερα συμπληρώνει: "Μάλιστα είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που εισήλθε στη συνάντηση για το ζήτημα ο βουλευτής Έβρου κ. Α. Γεροντόπουλος με ύφος που προσέβαλλε τους παριστάμενους, με ύφος νικητή. "Κατάφερα να λειτουργήσει η σχολή μου και απέκλεισα κάποιον άλλον." Δεν το είπε το υπονόησε. [...] Για χάρη του προσωπικού κομματικού - πολιτικού οφέλους, δεν είναι δυνατόν να την πληρώνει η τοπική κοινωνία. Αυτοί που σκέφτονται μ' αυτή την λογική δεν είναι Θρακιώτες."

Δείτε στο παρακάτω video ολόκληρη την δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Ξάνθης Φώτη Καραλίδη.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου