Τελεσίγραφο Πούτιν: «Τέλος το φυσικό αέριο σε όποιον δεν πληρώνει με ρούβλια από 31 Μαρτίου»

Αμφιβάλλει κανείς ότι δεν θ περάσει του Πούτιν;
Juan

 
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλ.Πούτιν ανακοίνωσε ότι οι πληρωμές για φυσικό αέριο από τη Ρωσία θα γίνονται σε ρούβλια από μεθαύριο 31 Μαρτίου. Όποιος δεν πληρώνει σε ρούβλια δεν θα παίρνει φυσικό αέριο.

Αυτό μετέδωσε ο ανταποκριτής του Open Θανάσης Αυγερινός, προσθέτοντας ότι η Μόσχα υποστηρίζει πως αφού λόγω των κυρώσεων δεν έχει πλέον πρόσβαση στους λογαριασμούς της στη Δύση ,νομιμοποιείται να πληρώνεται σε ρούβλια.

Από την άλλη πλευρά οι δυτικοί επικαλούνται τις συμφωνίες που έχουν υπογράψει και αρνούνται να πληρώσουν σε ρούβλια. Υπενθυμίζουν ότι η Μόσχα αυτή τη στιγμή εισπράττει 1 δις ευρώ την ημέρα και θέλουν να πιστεύουν ότι ο Πούτιν δε θα θέλει να χάσει αυτά τα χρήματα. Σε 48 ώρες θα φανεί αν ο Ρώσος πρόεδρος μπλοφάρει όπως λένε.

Το ρούβλι ενισχύθηκε χθες στη διαπραγμάτευσή του στη Μόσχα, κινούμενο και πάλι προς το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τεσσάρων σχεδόν εβδομάδων έναντι του δολαρίου, ενώ οι ρωσικές μετοχές παρέτειναν την υποχώρησή τους για τρίτη συνεδρίαση ύστερα από σχεδόν ένα μήνα αναστολής των συναλλαγών. 

https://www.militaire.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου