Χειροπέδες σε άλλα εννιά άτομα για κύκλωμα ναρκωτικών

Χειροπέδες σε άλλα εννιά άτομα για κύκλωμα ναρκωτικών

Εννέα ακόμα άτομα ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους σε κύκλωμα ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, τον περασμένο Δεκέμβριο.



Πρόκειται για οκτώ Έλληνες και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι εμπλέκονται στο πολυμελές εγκληματικό δίκτυο που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια κάνναβης και τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως σε περιοχές της Πελοποννήσου και την Αττική.



Το δίκτυο αποτελούσαν τρεις ξεχωριστές εγκληματικές οργανώσεις , ενώ στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης είχαν συλληφθεί τότε συνολικά 20 άτομα.



Σε βάρος των εννέα αυτών ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση κακουργηματικές και πλημμεληματικές παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει ακόμη 26 άγνωστα άτομα.



Η δικογραφία έχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση των αγνώστων ατόμων και για να διερευνηθεί όλο το εύρος και το πεδίο της εγκληματικής δραστηριότητας του δικτύου.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου