ΞΑΝΘΗ Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του Ιβάν η Τουρκική SEBA διέκοψε την συνεργασία της με την ΣΕΚΑΠ!

Έκανε πίσω το σωματείο του Γαβριηλίδη μετά τον θόρυβο και σημειώθηκε και δεν απεργούν τελικά οι εργαζόμενοι, ενώ η Τουρκική εταιρεία έδειξε το πραγματικό της «πρόσωπο»…!

ΩΜΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ! 

Εν μια νυκτί οι …«μεγαλόψυχοι» επιχειρηματίες της Τουρκικής εταιρείας SEBA, απέσυραν τους Τουρκικές νταλίκες από το εργοστάσιο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα ξανα-συνεργαστούν με την ΣΕΚΑΠ!

Δεν πήραν απόφαση για απεργία οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ. Πληροφορίες μας αναφέρουν μάλιστα ότι έκανε πίσω το σωματείο εργαζομένων του Γαβριηλίδη (ΠΑΣΟΚ) μετά την διάσταση του θέματος αλλά και τα πολλά ερωτήματα της κοινής γνώμης για το πώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν κινητοποιήσεις και…απεργία επειδή τους καθυστέρησε η διοίκηση μισθούς δύο μηνών, την στιγμή που κάποτε (επί Πράτσου…), υπήρχαν ακόμη και 6μηνες καθυστερήσεις, και δεν κινούνταν φύλλο…

Στην έκτακτη γενική τους συνέλευση οι εργαζόμενοι συζήτησαν ναι μεν το πρόβλημα με την καθυστέρηση που υπάρχει, αλλά δεν πήραν καμιά απόφαση για απεργία ή άλλου είδους κινητοποιήσεις, αφού ακόμη δεν έχει έρθει καν να αναλάβει την εταιρεία ο νέος ιδιοκτήτης Ιβάν Σαββίδης…

Ενώ η νυν διοίκηση στην ουσία ελάχιστο λόγο έχει…

ΤΕΛΟΣ Η SEBA ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ!

Ωστόσο μια αποκάλυψη του Κυριάκου Κεσίσογλου στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» με πηγή τους εργαζόμενους, άναψε νέες φωτιές καθώς απόδειξε το ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της Τουρκικής SEBA!

Εν μια νυκτί λοιπόν οι …«μεγαλόψυχοι» επιχειρηματίες της Τουρκικής εταιρείας SEBA, διέκοψαν την συνεργασία τους με την εταιρεία και απέσυραν τους Τουρκικές νταλίκες από το εργοστάσιο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα ξανα-συνεργαστούν με την ΣΕΚΑΠ!!!!!

Στην ουσία δηλαδή πρόκειται για ωμό εκβιασμό, αλλά αποκαλύπτει τελικά και για πιο λόγο «έδωσε τις μεγάλες παραγγελίες της στην ΣΕΚΑΠ τους τελευταίους μήνες..»

Με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να….δελεάσει τον Ειδικό σύμβουλο της ATEbank για να αγοράσει την εταιρεία και με το που ανακοινώθηκε το όνομα του ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ…διέκοψε αμέσως την συνεργασία, ώστε με τον τρόπο αυτό να εμφανιστούν και ως…σωτήρες που κράτησαν όρθια την εταιρεία όλο αυτό το χρονικό διάστημα!!
Πηγή: adesmeuti-thrakis
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου