Ήταν τουρκικό σχέδιο, δεν υπήρξε ποτέ “Μαρία του Έβρου”: Έφτασε η ώρα για τους “συντρόφους” του ΣΥΡΙΖΑ να τολμήσουν και να δεχθούν την αλήθεια (video)

 

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Τα δημοσιεύματα, το ένα μετά το άλλο, είναι αποκαλυπτικά για τα πραγματικά γεγονότα στον Έβρο, τον Ιούλιο του 2022, όταν οι ξένοι δημοσιογράφοι κατάπιαν αμάσητα τα ψέματα μίας τύπισσας, της περίφημης Μπαϊντάα Σ., που αποδείχθηκε επαγγελματίας πρακτόρισσα των Τούρκων ισλαμιστών.

Χθες, η ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Ζeitung (ΕΔΩ) με μία καταπληκτική έρευνα, έπεισε και τον τελευταίο δύσπιστο.

Η Μπαϊντάα Σ. τους έπεισε όλους πως ένα κορίτσι πέντε ετών, το οποίο ονόμασαν «Μαρία του Έβρου», είχε πεθάνει από τσίμπημα σκορπιού, επειδή (δήθεν) οι ελληνικές αρχές επέλεξαν να μην το σώσουν μαζί με άλλους 38 συμπατριώτες του.

Το περιοδικό Der Spiegel, που την πάτησε πρώτο, αφαίρεσε τα ανθελληνικά δημοσιεύματα και -κατά τη γνώμη μου- απολογήθηκε. Κάποια άλλα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν το έπραξαν ακόμα.

Εάν δεν ακολουθήσουν το παράδειγμα του γερμανικού μέσου, πρέπει να υποχρεωθούν να το πράξουν. Και η ελληνική κυβέρνηση, πρέπει να προστατεύσει την τιμή της Ελλάδας.

  • Και σ’ αυτό το θέμα, και σε άλλα παρόμοια, έχουμε «συλλάβει» την Αθήνα να αργεί να αντιδράσει, επειδή φοβάται αυτές τις αμαρτωλές οργανώσεις, τις γνωστές ως Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), οι οποίες εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και θησαυρίζουν.

Εκατομμύρια ευρώ πετάγονται στο γάμο του …Καραγκιόζη χωρίς κανένα έλεγχο. Οι εν λόγω ΜΚΟ έφτασαν στο σημείο να απειλούν κυβερνήσεις και λαούς. Και ο φόβος και ο τρόμος είναι η διαπόμπευση μέσω των ξένων ΜΜΕ.

Η υπόθεση της «Μαρίας του Έβρου» θα μπορούσε να αποδειχθεί μαχαίρι στην καρδιά της Ελλάδας, εάν μία Ελληνίδα δημοσιογράφος, η Βασιλική Σιούτη, δεν έπιανε στα πράσα συγκεκριμένη ΜΚΟ και συγκεκριμένους ξένους ανταποκριτές. Εάν η Βασιλική δεν είχε δράσει καθαρά δημοσιογραφικά, που σημαίνει έρευνα επιτόπου, η ελληνική κυβέρνηση και μαζί της ο λαός, θα ήταν ανάποδα στο καναβάτσο.

Όλος ο κόσμος θα ομιλούσε για την απάνθρωπη Ελλάδα, που σκότωσε (δήθεν) ένα παιδάκι 5 ετών, ένα άμοιρο προσφυγόπουλο, το οποίο μαζί με τους γονείς και τα τέσσερα αδέλφια του, αναζητούσε σωτηρία και ελευθερία.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση στην αρχή αδράνησε φοβούμενη τις εν λόγω ΜΚΟ, οι οποίες έπρεπε ήδη να είχαν διωχθεί και εκδιωχθεί. Και οι «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσαν πρώτοι και …καταϊδρωμένοι να αρπάξουν την ευκαιρία για να κατηγορήσουν την ελληνική κυβέρνηση.

Τεράστιο πολιτικό λάθος, και ανέμενα ότι οι συνετοί του κόμματος, που αποτελεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση, θα είχαν σπεύσει να σταματήσουν τους εκπροσώπους του λεγόμενου 3%, οι οποίοι χωρίς να ερευνήσουν έφαγαν αμάσητα τα ψέματα των ξένων δημοσιογράφων. Υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται πως συγκεκριμένοι αριστεριστές ήταν στο τουρκικό κόλπο εναντίον της Ελλάδας.

Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως, διότι προσωπικά υποστήριξα την έρευνα της Βασιλικής, την οποία ευχαριστώ που μοιράστηκε μαζί μου τα αποτελέσματα της έρευνας της: «Μαρία του Έβρου» δεν υπήρξε ποτέ «σύντροφοι» και έπρεπε να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν τα θέματα άπτονται της εθνικής ασφάλειας και της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

Το σκηνικό έστησαν οι μυστικές υπηρεσίας της Τουρκίας και η περίφημη Μπαϊντάα Σ. με τα κατακόκκινα νύχια, δημιούργημα μίας Τουρκάλας «καλλιτέχνιδας-‘νυχούς’» , που εργαζόταν για τους Τούρκους.

  • Τις επόμενες μέρες θα δούμε και νέες αποκαλύψεις. Γι’ αυτό, προτρέπω τους «συντρόφους» του ΣΥΡΙΖΑ να τολμήσουν και να ομολογήσουν το λάθος τους, διότι η «Μαρία του Έβρου» θα αναδειχθεί σε μέγα θέμα για την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Τόσο ισχυρό σαν μπουνιά στο στομάχι, όπως οι υποκλοπές και οι παρακολουθήσεις για την κυβέρνηση.

Και το λέω με «αγάπη»: Αυτός που τολμά, αυτός που τα έχει μεγάλα σαν πέτρες και τον καθοδηγεί η εντιμότητα, απολογείται για το λάθος με τρόπο μάλιστα που θα του αποφέρει και (πολιτικά) οφέλη. Δυστυχώς, το λεγόμενο 3% του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί οι τύποι και οι τύπισσες, που είναι απέναντι στην Ελλάδα σε όλα, επειδή ανέδειξαν το μεταναστευτικό σε μπίζνα, κάνουν τεράστια ζημιά στις καθαρές δυνάμεις του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είναι ξύπνιος τύπος και όταν θέλει πιάνει πουλιά στον αέρα, δεν μπορεί να δέχεται να γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ κρυψώνας για το κύκλωμα των ανθελλήνων, που εκμεταλλεύονται και χρησιμοποιούν τους άμοιρους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Αυτή η Μπαϊντάα Σ. έπιασε «κώτσους» δημοσιογράφους, πολιτικούς, στρατιωτικούς, αστυνομικούς και μυστικές υπηρεσίες. Εκτέλεσε το έργο της Τουρκίας, πέρασε στην Ελλάδα, έφυγε από τον χώρο όπου είχε μεταφερθεί με τους 38 πρόσφυγες, πήγε στο αεροδρόμιο, πήρε το αεροπλάνο και πήγε στη Γερμανία.

  • Ενώ αναχωρούσε το αεροπλάνο, έστειλε και ένα κοροϊδευτικό μήνυμα σε όσους περίπαιξε. Σε όσους εξαπάτησε, αλλά και στην ελληνική κυβέρνηση, που δεν φρόντισε να την σταματήσει πριν απογειωθεί το αεροπλάνο που την μετέφερε στο πλούσιο σπιτικό του συζύγου της.

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που την νομιμοποίησε μέχρι να αποδειχθεί το ψέμα και η αποστολή της εκ μέρους της Τουρκίας. Φταίει και η κυβέρνηση που στην αρχή την φοβήθηκε και στη συνέχεια δεν την συνέλαβε. Διότι θα μπορούσε να αποκαλύψει και τις επόμενες αποστολές που θα αναλάβουν κάποιες άλλες Μπαϊντάα Σ…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Ι: Δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας Neue Zürcher Ζeitung, ασχολείται με την υπόθεση της Μπαϊντάα Σ., βασικής «πηγής» των ψεύτικων ρεπορτάζ του περιοδικού Spiegel για το -όπως απεδείχθη- ανύπαρκτο περιστατικό θανάτου ενός παιδιού στον Έβρο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το γερμανικό περιοδικό, «αντί να συμβιβαστεί ειλικρινά με τις δικές του αποτυχίες, συνεχίζει να εξαπατά το κοινό μέχρι σήμερα».

Γράφει: «Ένα ερώτημα παραμένει: είναι οι δημιουργοί του κορυφαίου μέσου (σ.σ.: Spiegel) με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία και τις περισσότερες παραπομπές στη Γερμανία απλώς αφελείς ή μήπως κρύβουν σκόπιμα το γεγονός ότι εξαπατήθηκαν από έναν μάρτυρα που ήταν περισσότερο φαντασιόπληκτος από ό,τι αξιόπιστος;», σημειώνει η ελβετική εφημερίδα.

Οι δημοσιογράφοι της επιχείρησαν να μιλήσουν με την Μπαϊντάα Σ., αφού την εντόπισαν σε επαρχιακή περιοχή της Ρηνανίας – Παλατινάτου, αλλά η 27χρονη αρνήθηκε (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ, στα ελληνικά).

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΙΙ: Ο ανταποκριτής του Spiegel που έκανε την …”πατάτα” δεν έχει απολογηθεί. Με τον εαυτό του πρέπει να τα έχει, όχι με τους συναδέλφους του που αποκάλυψαν το τουρκικό σχέδιο…

  • Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και συγγραφέας. 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου