Πακιστανοί εργάτες εντόπισαν κρυμμένα στο υπόγειο το κινητό και το λάπτοπ του βιαστή Η.Μίχου

 


Ένα κινητό τηλέφωνο και ένα λάπτοπ ανακάλυψαν τυχαία Πακιστανοί εργάτες στο μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου στον Κολωνό, βάζοντας τα… γυαλιά στους αστυνομικούς της Σήμανσης, που θα περίμενε κανείς ότι θα είχαν ερευνήσει εξονυχιστικά όλους τους χώρους του καταστήματος, όπου ο προφυλακισμένος 53χρονος βίαζε το 12χρονο κοριτσάκι!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, οι Πακιστανοί που εκτελούσαν εργασίες στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε ο Μίχος στον Κολωνό, προκειμένου να παραδοθεί στον νέο ενοικιαστή, βρήκαν τις ηλεκτρονικές συσκευές μέσα σε κούτες, κάτω από τη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο κολαστήριο, όπου ο 53χρονος εκτόνωνε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στο άτυχο κοριτσάκι.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές ήταν καταχωνιασμένες κάτω από δεκάδες φορτιστές και άλλα αντικείμενα, πιθανότατα από κάποιον που θέλησε να τις «εξαφανίσει».

Ειδικότερα, το κινητό και το λάπτοπ βρήκε ένας εργάτης, ο οποίος κατέβηκε στο υπόγειο για να καθαρίσει και τα πήρε στο σπίτι του. Όταν, όμως, πληροφορήθηκε ότι το μαγαζί ήταν νοικιασμένο από τον Ηλία Μίχο, ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας παρέλαβαν τις συσκευές.

Να σημειωθεί ότι η θεία της 12χρονης είχε καταγγείλει πως ο Ηλίας Μίχος εξαφάνισε ένα κινητό με τα στοιχεία παιδοβιαστών, στους οποίους εξέδιδε την ανήλικη.

«Το τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία αυτός, δεν του το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, επάνω στη σύγχυση, το εξαφάνισε αυτό το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια» είχε αποκαλύψει η συγγενής της ανήλικης. Παράλληλα, είχε τονίσει: «Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνά του. Λείπει, λέει, ένα τηλέφωνο που δεν του βρήκανε, με το οποίο μιλούσε μ’ αυτούς που πήγαινε στα σπίτια».

Οι ηλεκτρονικές συσκευές που εντοπίστηκαν στο κατάστημα του Μίχου μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων και από κει θα πάνε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνουν «φύλλο και φτερό» και να διαπιστωθεί αν κρύβουν στοιχεία που συνδέονται με τη φρικιαστική υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

https://www.pronews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου