(ΟΝΕΙΡΑ "ΘΕΡΙΝΗΣ" ΝΥΚΤΟΣ) : Ζελένσκι στο Νταβός: «Δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ακόμα ζωντανός»


 “Δεν καταλαβαίνω ακριβώς με ποιον να μιλήσω και για τι. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς αν είναι ζωντανός και ποιος παίρνει τις αποφάσεις”.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky είπε αυτό σε βίντεο σε σχέση με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, προσθέτοντας ότι δεν καταλαβαίνει καν “πώς μπορεί κανείς να υποσχεθεί στους Ευρωπαίους ηγέτες ένα πράγμα και να εξαπολύσει μια πλήρους κλίμακας εισβολή σε μια χώρα την επόμενη μέρα. Δεν καταλαβαίνω καλά με ποιον έχουμε να κάνουμε. Όταν λέμε “ειρηνευτικές συνομιλίες”, δεν καταλαβαίνω ακριβώς με ποιον πρέπει να τις κάνουμε.”

Η δήλωση αυτή που κανείς δεν γνωρίζει αν εδράζεται σε ασφαλείς πληροφορίες ή αποτελεί μια καλοστημένη επιχείρηση προπαγάνδας έρχεται σε συνέχεια δεκάδων δημοσιευμάτων στον διεθνή Τύπο με πληροφορίες για την επισφαλή υγεία του Ρώσου προέδρου λόγω καρκίνου και για τους έναν ή και περισσότερους καλά εκπαιδευμένους σωσίες που τον αντικαθιστούν πολλές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις.

Παράλληλα, δεν πρέπει να μην λαμβάνονται υπόψιν οι πληροφορίες για τον σχεδόν κηρυγμένο εμφύλιο μέσα στο Κρεμλίνο μεταξύ των δυο ισχυρών ομάδων εξουσίας που θέλουν να ελέγξουν την επόμενη ημέρα.

Με πληροφορίες από Repubblica.it 
Ελλάδα Αθήνα 

https://hellasjournal.com


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου