Su-25 έπεσε λίγα λεπτά μετά την απογείωση- Ουκρανοί: Καταρρίψαμε ρωσικούς Kh-101 και Calibers- Drone έριξε στα κεφάλια των Ρώσων (Βίντεο)

''Η αντιαεροπορική μας άμυνα κατέρριψε 9 από τους 12 πυραύλους των τύπων X-101 και Caliber που στόχευαν στην ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας'', σημειώνει η Πολεμική Αεροπορία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Η Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας αποφάσισε να δείξει σε βίντεο πώς κατάφεραν να αποκρούσουν τους ρωσικούς πυραύλους Κρουζ. 


''Αυτό το βίντεο είναι το πρώτο κατά τη διάρκεια του πολέμου, που απεικονίζει το μαχητικό έργο της αεράμυνας μας κατά την απόκρουση της επίθεσης του εχθρού''. 

''Αυτό το βίντεο είναι πολύτιμο για πολλούς λόγους. Συγκεκριμένα, δείχνει στους απλούς πολίτες Ουκρανούς τι σκληρές προσπάθειες πρέπει να καταβληθούν για την κατάρριψη ρωσικών πυραύλων κρουζ''. 

Ρωσικό Su-25 συνετρίβη 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα δείχνει τη συντριβή ενός μαχητικού  Su-25 της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, λίγη ώρα αφότου απογειώθηκε από την αεροπορική βάση της Κριμαίας. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του μαχητικού. 

Drone επιτέθηκε στον ρωσικό στρατό 

Στη Ρωσία, είπαν ότι ένα ουκρανικό drone επιτέθηκε στον ρωσικό στρατό κοντά στο Bryansk. Από το χτύπημα, τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το ρωσικό τηλεγραφικό κανάλι Mash.

Το UAV επιτέθηκε σε προπύργιο στο σημείο ελέγχου Ζέρνοβο.

Η ουκρανική πλευρά δεν σχολίασε αυτό το μήνυμα.

Ρωσικό Υπουργείο Αμύνης: Εξολοθρεύσαμε 250 στρατιώτες

Κατά την εκπλήρωση των καθηκόντων μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, τα ρωσικά στρατεύματα στην κατεύθυνση Nikolaev-Krivoy Rog εξολόθρευσαν έως και 250 στρατιώτες του ουκρανικού στρατού. Αυτό ανακοίνωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Συγκεκριμένα, ''Στις περιοχές των οικισμών Kupyansk και Izyum χτυπήθηκε το ανθρώπινο δυναμικό και ο στρατιωτικός εξοπλισμός του εθνικιστικού σχηματισμού Kraken, η 113η ταξιαρχία εδαφικής άμυνας και η 93η μηχανοποιημένη ταξιαρχία. Οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε 250 στρατιώτες και περισσότερες από 20 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού'', είπε ο αξιωματικός κατά τη διάρκεια τακτικής ενημέρωσης.

Επιπλέον, ο Konashenkov σημείωσε ότι στις περιοχές των οικισμών Kostromka και Belogorka στην περιοχή Kharkov, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις κατέστρεψαν μονάδες της 63ης μηχανοποιημένης και της 46ης αεροπορικής ταξιαρχίας.

Σημειώνεται επίσης ότι ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή Voznesenka στην περιοχή Nikolaev ρευστοποίησαν μια αποθήκη πυρομαχικών όπου ήταν αποθηκευμένοι 45.000 τόνοι πυρομαχικών.

https://ift.tt/vlEfQpM


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου