Και το «πατριωτάκι» , ο ναύαρχος Τζέϊμς Σταυρίδης στηρίζει με άρθρο του Τουρκία!

                                     "et tu, (fili) Brute!"

                                                                         Juan


 
Ο πρώην διοικητής των νατοϊκών δυνάμεων  Ευρώπης ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης, με άρθρο του στο Bloomberg παίρνει σαφώς θέση υπέρ της Τουρκίας! Κι αν ο ναύαρχος με «ελληνικές ρίζες» εκφράζει θέσεις όμοιες με αυτές του τουρκόφιλου γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλντεμπεργκ, καταλαβαίνουμε τι θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα εντός ΝΑΤΟ. Ο Σταυρίδης γράφει στο άρθρο του ακόμη και για «μακεδονικό έθνος»!!!

Ο Σταυρίδης πρώτα απ ΄ όλα κατακεραυνώνει το βέτο που υπάρχει στο ΝΑΤΟ φέρνοντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι «μακεδονικό έθνος αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομα του σε Βόρεια Μακεδονία και να περιμένει 10 χρόνια απλά και μόνο επειδή δεν ήθελε η Ελλάδα»!!!

Τον ναύαρχο με ελληνικές ρίζες συχνά πυκνά μεγάλα ελληνικά δημοσιογραφικά συγκροτήματα τον φιλοξενούν με συνεντεύξεις ή άρθρα του ως…γκουρού της γεωπολιτικής…

Μετά από τη σαφή απόρριψη της ανάγκης να υπάρχει βέτο στο ΝΑΤΟ, ο Σταυρίδης γράφει για την Τουρκία, δείχνοντας αμέριστη κατανόηση για τα χρόνια που περιμένει να μπει στην ΕΕ και επισημαίνοντας ότι η συμμαχία αλλά και οι ΗΠΑ πρέπει να ακούσουν «με σεβασμό τις ανησυχίες της» για τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Τα όσα διαπράττει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδας τα περιγράφει απλά ως «συνεχόμενες διαφωνίες» μεταξύ των δύο χωρών!

Ο Σταυρίδης καλεί τις ΗΠΑ, το πιο ισχυρό μέλος της Συμμαχίας να «κόψει τον γόρδιο δεσμό». Όχι δεν προτείνει να «τραβήξουν το αυτί» της Τουρκίας. Να της «δώσουν κάτι» προτείνει ο Σταυρίδης για να κάμψουν τις αντιστάσεις της για τη Φινλανδία και τη Σουηδία! Από στρατιωτικό εξοπλισμό μέχρι χρήματα από την ΕΕ για το προσφυγικό είναι μερικές από τις ιδέες του…

Ευτυχώς που όπως λέει η ελληνική κυβέρνηση «έχουμε χτίσει ισχυρές συμμαχίες» κι έχουμε «απομονώσει την Τουρκία»…

https://www.militaire.gr

_____Διαβάστε ΕΔΩ όλο το άρθρο Σταυρίδη υπέρ της Τουρκίας__________________________

Αναρτήθηκε από τον Στρατηγό εα κ. Αθανάσιο Καραντζίκο


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου