Η Τουρκία ως Ιούδας προδίδει και ανταμοίβεται – Η Ελλάδα αγωνίζεται υπέρ Ελευθερία στο πλευρό των συμμάχων ανέκαθεν και εγκαταλείπεται

Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά με αποσπάσματα από διεθνείς πηγές και ιστορικά βιβλία του ιδίου, μεπρόσθετες πληροφορίες και σχόλια. Αναπροσαρμογή αναδημοσίευσης λόγω της επαίσχυντης στάσης της Τουρκίας κατά των συμμάχων τον ΒΠΠ. 

Η επιτήδεια ουδέτερη και μπαμπέσα Τουρκία …  πάντα ενεργεί σύμφωνα με την τούρκικη παροιμία …. 

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ … ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

1D8105D4 D7A6 42D4 8DC7 93501DC6A7A1

ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…..

Συμπληρώνονται αυτές τις μέρες, ογδόντα ένα ολόκληρα χρόνια από την υπογραφή του Συμφώνου Φιλίας ανάμεσα στην Τουρκία και στο ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ, από έναρξης του Β ΠΠ …

Και σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν: «Η τύχη του κόσμου δεν πρέπει να αφεθεί στο έλεος μιας *χούφτας χωρών, που κέρδισαν τον Β΄ ΠαγκόσμιοΠόλεμο ….» ( Βαθύ  και συμβολικό το νόημα αυτής της δήλωσης και οι σύμμαχοι ας ψάξουν να το βρουν. Απωθημένα είναι γιατί δεν νίκησαν οι ΝΑΖΙ σύμμαχοι της Τουρκίας στον Β ΠΠ.)

*Αυτές οι χώρες, που εμπόδισαν τους εγκληματίες ΝΑΖΙ Γερμανούς φίλους και συμμάχους της Τουρκίας, να καθυποτάξουν τους ελεύθερους λαούς και πλήρωσαν  βαρύτατο τίμημα αίματος, που νωπό είναι ακόμη και αχνίζει. Ας αφεθεί λοιπόν η τύχη του κόσμου στα χέρια της Τουρκίας …

Η Τουρκία πλέον με την ανοχή των συμμάχων έσπασε και το χτένι και την χτένα … Παραβιάζει κανονισμούς του ΝΑΤΟ, εισβάλλει σε ξένες χώρες, κατασφάζει αμάχους, εξαφανίζει Χριστιανικές μειονότητες στην  Μ. Ασία, εισβάλλει στην Ελληνική  Κύπρο το 1974 και δολοφονεί 5000 αμάχους ( 1619 αγνοούμενοι), εκτοπίζει 300000 γηγενείς Κυπρίους, εγκλωβίζει 30000 αμάχους, κακοποιεί 800 ομήρους γυναίκες, λεηλατεί 500 εκκλησίες, κατέχει παράνομα το 37% των Κυπριακών εδαφών, διεκδικεί ΕΛΛΗΝΙΚΑ εδάφη, θάλασσες και αιθέρες, που δεν της ανήκαν ποτέ, απειλεί γειτονικές χώρες, εκβιάζει την ΕΕ και διεθνή κοινότητα, ασεβεί, εξυβρίζει και προσβάλλει τους πάντες. Έχει γίνει  κράτος τρομοκράτης και διεθνής ταραξίας της Μεσογείου και όλοι σωπαίνουν ένοχα …Αιδώς γαρ εν κακοίσινουδέν ωφελεί. Η γαρ σιωπή τω λαλούντι σύμμαχος. Όμηρος.

(Με τους κακούς η συστολή δεν ωφελεί σε τίποτα. Επειδή η σιωπή είναι σύμμαχος αυτού που μιλάει.)

Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά. Δημόκριτος

(Όποιος ξεχνά τα δικά του σφάλματα, αποθρασύνεται.)

Στο δια ταύτα προς υπενθύμιση μνήμης και ιστορίας, ολίγα ενδεικτικά συμπυκνωμένα,  αποσπασματικά πιο κάτω και ας εξαχθούνσυμπεράσματα ….

Και στις 25 Φεβρουαρίου 1945: Η Τουρκία κηρύσσει τον πόλεμο στην  ανύπαρκτη πλέον Γερμανία πρώην σύμμαχο της, που ηττήθηκε «από μια φούχτα τα συμμάχων χωρών … μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, που πλήρωσε βαρύτατο τίμημα σε αντίθεση με την δόλια Τουρκία που αλώβητη βγήκε και ζητούσε και παράσημα για την προδοτική της στάση ….» ΟΥΑΙ ΗΜΙΝ ΙΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ….

Το τραγελαφικό, μετά τις συμφωνίες συμμαχίας Τουρκίας – Γερμανίας και αφού ο πόλεμος είχε κριθεί και ο γερμανικός στρατός  σχεδόν στο σύνολο του συνθηκολόγησε, η Τουρκία κηρύσσει «ακήρυχτο» πόλεμο στους ΝΑΖΙ φίλους της, που ήδη έπνεαν τα λοίσθια … και ήταν εγκλωβισμένοι στο Βερολίνο ….

Ο Τσώρτσιλ είχε δώσει τελεσίγραφο στους Τούρκους όπως εισέλθουν στον πόλεμοπαρά το πλευρό των συμμάχων ( πιο κάτω) μέχρι την 15η Φεβρουαρίου 1944και τον αγνόησαν επιδεικτικά … μέχρι και την 25ηΦεβρουαρίου 1945, που όταν ήδη έληγε νικηφόρα ο πόλεμος υπέρ των συμμάχων, πρόδωσε την σύμμαχο της Γερμανία και «μπήκε» ( από πού δεν ξέρω)  στον πόλεμο χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα, αφού το 90% του Γερμανικού στρατού παραδόθηκε …Και αλώβητη βγήκε, ζητώντας και παράσημα … Αχ μπαμπέσηδες Τούρκοι να είχαμε την πονηριά σας …..ΦΕΥ!

Οι πιέσεις προς την Τουρκία (όπως π.χ. για την παραχώρηση αεροδρομίων και διευκολύνσεων στους Συμμάχους), συνεχίζονταν.
Ο Ίντεν συναντήθηκε στο Κάιρο με τον Μενεμετζίογλου και άλλους Τούρκους αξιωματούχους (5-7/11/1943). Μετά το τέλος των συνομιλιών τηλεγράφησε στον Τσόρτσιλ:
«Τα επιχειρήματα μου ήταν ελάχιστα αποτελεσματικά δεδομένου ότι τόσο ο (Τούρκος) Υπουργός Εξωτερικών όσο και ο γ.γ. (τον ΥΠΕΞ) Ατσικαλίν, εφαίνοντο να είναι ιδιαίτερα κουφοί. Όταν αναγκάσθηκα τελικώς να στραφώ προς έναν νεότερο (Τούρκο) αξιωματούχο παρουσίασε και αυτός την ίδια δυσκολία να ακούσει ό, τι του έλεγα. Κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο κουφός όσο ένας Τούρκος που δεν θέλει να πεισθεί». Παρά τις έμμεσες απειλές του Ίντεν, οι φιλογερμανοί Τούρκοι, παρέμειναν ακλόνητοι και δεν «μπήκαν» στον πόλεμο. Στη διάσκεψη της Τεχεράνης, μεταξύ Τσόρτσιλ, Ρούσβελτ και Στάλιν (28/11-1/12/1943), ο Βρετανός ηγέτης έθεσε μετ’ επιτάσεως το θέμα της εισόδου της Τουρκίας στον πόλεμο. Ο Ρούσβελτ αντιδρούσε, θέτοντας ως βασικό στόχο την απόβαση στην Νορμανδία. Ο Τσόρτσιλ συναντήθηκε με τον Ινονού στο Κάιρο, στις 4/12/1943, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Στα απομνημονεύματά του, γράφει:
«Όταν ζητούσαμε από τους Τούρκους να δώσουν μια ευρύτερη ερμηνεία στην ουδετερότητά τους, παραχωρώντας τις αεροπορικές τους βάσεις απαντούσαν:
«Α, όχι! Δεν δεχόμαστε να παίξουμε παθητικό ρόλο».
Όταν πάλι τους ζητούσαμε να μπουν αποφασιστικά στον πόλεμο, αναφωνούσαν: «Α, όχι! Δεν είμαστε αρκετά εξοπλισμένοι». *

Οι Τσόρτσιλ, έδωσε στους Τούρκους ως καταληκτική ημερομηνία για την είσοδό τους στον πόλεμο, την 15η Φεβρουαρίου 1944.
Ο Μενεμετζίογλου, ενημέρωσε λεπτομερώς τον φίλο Γερμανό πρέσβη φον Πάπεν (!) για τα αποτελέσματα της διάσκεψης του Καΐρου και την αρνητική στάση της Τουρκίας έναντι των συμμάχων….και έλαβε εύσημα.

Ολίγα λοιπόν και ενδεικτικά, για την προδοτική στάση της Τουρκίας, έναντι των συμμάχων και υπέρ των Γερμανών, εξ ου και η αυτονόητη «συμπάθεια» της φροϋλάιν Μέρκελ, προς αυτούς μέχρι σήμερα… , αλλά και και του Ερντογάν υπέρτων Γερμανών και κατά των συμμάχων πρώην και νυν….

Και στο ΑΠΠ σύμμαχος των Γερμανών και κατά των συμμάχων …

Z

Η Γερμανο–Τουρκική Συνθήκη Φιλίας (γερμανικά: Türkisch-Deutscher Freundschaftsvertrag‎, τουρκικάTürk-Alman Dostluk Paktı) ήταν σύμφωνο μη επίθεσης που υπεγράφη μεταξύ της Ναζιστικής Γερμανίας και της Τουρκίας στις 18 Ιουνίου 1941 στην Άγκυρα από τον Γερμανό πρέσβη στην Τουρκία, τον Φραντς φον Πάπεν και τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Σουκρού Σαράτζογλου. Αυτή άρχισε να ισχύει την ίδια ημέρα, όταν ήδη οι σύμμαχοι άρχισαν να πολεμούν τους ΝΑΖΙ από την 1η Σεπτεμβρίου 1939 ….

Ο Τσώρτσιλ, που είχε συναντηθεί μυστικά με τον Ρούζβελτ στην Καζαμπλάνκα (14/1/1943), επισκέφθηκε τα Άδανα (30 και 31 Ιανουαρίου 1943), για συζητήσεις με την τουρκική ηγεσία. Η «Επιχείρηση Τόλμη» (Operation Hardihood), που συμφωνήθηκε τότε, δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη, λόγω της τουρκικής φιλογερμανικής πολιτικής. Ο Βρετανός πρέσβης στην Άγκυρα, «είχε παραιτηθείπλέον τελείως με αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι απλώς δεν ακούν ό, τι δεν θέλουν ν’ ακούσουν. (FO 371/R5366/55/44). Το δεύτερο μέτωπο που ήθελε ν’ ανοίξει ο Τσόρτσιλ στην Ευρώπη, έμεινε κλειστό. 

Και μιλούν και πράττουν, σήμερα οι σύμμαχοι μας και εταίροι. Και υποστηρίζουν την άπιστη τους εκδιδομένη παλλακίδα Τουρκία και  προδίδουν και παραπλανούνεξαπατούν και κοροϊδεύουν τον Ελληνισμό με λόγια κούφια λαοπλάνα και ξεχνούν, ότι ευεργετήθηκαν από την Ελλάδα ανά τους αιώνες και που πάντα πιστή τους σύμμαχος ήταν…!

Μη πρόσεχε φαύλη γυναικί· μέλι γαρ αποστάζει από χειλέων γυναικός πόρνης, ή προς καιρόν λιπαίνει σον φάρυγγα, ύστερον μέντοι πικρότερον χολής ευρήσεις και ηκονημένον μάλλον μαχαίρας διστόμου.Παλαιά Διαθήκη  (Παροιμοίαι Ε’ 3) Μην πιστεύεις ανήθικη γυναίκα, γιατί από τα δόλια χείλη της πόρνης γυναικός στάζει μέλι, το οποίο για λίγο μόνον γλυκαίνει τον φάρυγγά σου και ύστερα θα διαπιστώσεις ότι είναι πικρότερο από χολή και πιο ακονισμένο από δίστομο μαχαίρι.

Λόγω αναφοράς στον Τσώρτσιλ και περί αρνητικών αισθημάτων του, για Τουρκία, αναφέρεται…

Και στον ΑΠΠ  η Τουρκία, ήταν σύμμαχος της Γερμανίας. ΜΕΜΟ, π.χ. σφαγή Αγγλογάλλων στην Καλλιπολη, από τον πολλαπλάσιο στρατό των Οθωμανών  με την συνδρομή των Γερμανών, από 15 Απριλίου 1915 – 9 Ιανουαρίου  1916 – 130,000  νεκροί και 60,000 τραυματίες.

Ακόμη και κατά την διάρκεια του ΒΠΠ μέχρι το τέλος, οι Τούρκοι συνέχιζαν να υποστηρίζουν τους Γερμανούς. Οι δόλιοι λίγες βδομάδες, πριν την λήξη του πολέμουκαι αφού πλέον η πλάστιγγα έγειρε νικηφόρα και οριστικά υπέρ των συμμάχων …κήρυξαν τον πόλεμο κατά της ανύπαρκτης φίλης τους πλέον Γερμανίας και διέκοψαν διπλωματικές σχέσεις, αφού ήδη τετελεσμένα είχε ηττηθεί και καταστραφεί! «Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισσαίοι υποκριται!»

Όταν ο ίδιος ο Τσώρτσιλ σε συνάντηση του στις 30-31 Ιανουαρίου 1943, με το φιλοχιτλερικό επιτελείο του Ινονού στα Άδανα, πρότεινε  στους Τούρκους, να προσχωρήσουν στις συμμαχικές δυνάμεις και τουλάχιστον να μετέχουν στην επιχείρηση «Acolate», για απελευθέρωση κατεχομένων εδαφών και να διευκολύνουν τις συμμαχικές δυνάμεις κατά των Γερμανών, αυτοί ιταμά αρνήθηκαν, και συνέχισαν να κλείνουν τα Δαρδανέλια για τα συμμαχικά πλοία αφήνοντας ελεύθερα τα Γερμανικά να τα διαπλέουν, όπως και στα *γερμανικά αεροπλάνα να χρησιμοποιούν τα τουρκικά αεροδρόμια και να *προσφέρουν αφειδώς πρώτες ύλες για κατασκευή επιθετικών φονικών όπλων  από τους Γερμανούς.

*Μετά την ήττα της Γερμανίας «ξέμειναν» στην Τουρκία 50 ναζιστικά μαχητικάαεροπλάνα… Για του λόγου το αληθές ίδετε

Πενήντα Γερμανικά καταδιωκτικά αεροσκάφη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τύπου Focke-Wulf FW-190, που στάθμευαν στην Τουρκία, σύμφωνα με πληροφορίεςβρίσκονται άθικτα θαμμένα στην Τουρκία.

Τα αεροσκάφη, προϊόν συνεργασίας της Τουρκίας με τους ναζί την εποχή εκείνη, βρίσκονται θαμμένα στο παλαιό αεροδρόμιο της Καισαρείας στην κεντρική Τουρκία, αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής «Σαμπάχ», που έφερε στην επικαιρότητα ένα θέμα το οποίο επί σειρά ετών αποτελούσε κάτι σαν αστικό μύθο στη γειτονική χώρα.

Τα Τουρκικά αεροδρόμια ήταν στην διάθεση των Γερμανών για βομβαρδισμούς των συμμάχων. Έγκυρες πληροφορίες του διεθνούς τύπου τότε υποστήριζαν ότι Τουρκικά και Γερμανικά αεροσκάφη συμμετείχαν στον βομβαρδισμό Ρωσικών θέσεων, αλλάκαι Τούρκοι στρατιωτικοί με Γερμανούς   διευκόλυναν την λαθραία είσοδο στην Ρωσία Γεραμνών που συμμετείχαν σε δολιοφθορές κατά των Ρώσσων, στα Ρωσσοτουρκικά σύνορα.

*Πριν από αρκετά χρόνια, είχε δοθεί στη δημοσιότητα μια αποκαλυπτική έκθεση από το Τμήμα Ιστορίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που αναφερόταν στη στάση της επίσημηςΤουρκίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και απέναντι στους Εβραίους, καθώς και στον εφοδιασμό της χιτλερικής Γερμανίας από την Τουρκία με χρώμιο και άλλα μέταλλα, γεγονός που συνέβαλε στην ενίσχυση της πολεμικής μηχανής των ναζιστών.

Η έκθεση αυτή συντάχθηκε υπό την εποπτεία τού τότε υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Στούαρτ Αϊζενστάτ (Stuart Eizenstat) και παρουσιάστηκε σε μια διεθνή διάσκεψη για τον ναζιστικό χρυσό που είχε πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 1-4 Δεκεμβρίου 1997, ενώ ακολούθησε πρόσθετη ιστορική τεκμηρίωση για το ίδιο θέμα που είχε παρουσιαστεί από τις ΗΠΑ στις αρχές του 1998 και αναφερόταν στις ποσότητες του χρυσού των χιτλερικών που είχαν λάβει χώρες με φασιστικάκαθεστώτα, όπως η Ισπανία του δικτάτορα Φρανθίσκο Φράνκο, η Πορτογαλία του δικτάτορα Αντόνιο ντι Ολιβέιρα Σαλαζάρ, αλλά επίσης η Τουρκία και η Αργεντινή.

Με βάση στοιχεία της έκθεσης, που δόθηκαν από τη CIA και τα υπουργεία Εξωτερικών, Αμυνας, Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών, τα απαραίτητα για την κατασκευή όπλων μέταλλα οι Γερμανοί τα πλήρωναν στην Τουρκία με χρυσό που έκλεβαν από τις κατακτημένες χώρες. Ενα μέρος δε του χρυσού αυτού προερχόταν από τα θύματα, κυρίως Εβραίους της ναζιστικής βαρβαρότητας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Μέχρι τέλους, οι «παμπέσηδες» Τούρκοι, είχαν την ψευδαίσθηση ότι οι φίλοι τους Γερμανοί θα κέρδιζαν τον πόλεμο… και θα τους άμοιβαν για την φιλική τους στάση…Και η προσδοκούμενη αμοιβή τους;

Όλα τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου, μέρος Ελληνικών εδαφών, ακόμη μέχρι και Θεσσαλονίκη! Κρήτη – Κύπρο, εδάφη Βαλκανικών χωρών, Βουλγαρίας μέχρι και Ρουμανία, χώρες της ΕΣΣΔ, Αρμενία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, έλεγχο και επικυριαρχία της Μαύρης θάλασσας και ενδεχομένως και της Κασπίας, εδάφη της Συρίας, όπου σχεδιάζετο, από τότε η ανακήρυξη Κουρδικού Κράτους, κλπ.  Δηλαδή θα αναβίωνε και πάλι η Οθωμανική Αυτοκρατορία, όπως τους υποσχέθηκαν οι φίλοι Γερμανοί και τον ΑΠΠ και ΒΠΠ. ΜΕΜΟ! Σημερινοί Νατοϊκοι σύμμαχοι της Τουρκίας!

Εδώ υπάρχει ένα παράδοξο ασύμβατο σενάριο του Γ΄ Ράιχ, που φανερώνει την αφερεγγυότητα της Τουρκίας, αλλά και την έλλειψη εμπιστοσύνης ακόμη και από τους Γερμανούς ….

Αν η Ελλάδα συμμαχούσε με τους ΝΑΖΙ και η Τουρκία προσχωρούσε στις δυνάμεις των συμμάχων, εφ΄ όσον η Γερμανία νικούσε, τότε τα Γερμανικά στρατεύματα θα εισέβαλλαν με τα Ελληνικά στην Τουρκία και θα την καταλάμβαναν επ΄…ωφελεία των Ελλήνων αν τυχόν συμμαχούσα μαζί τους…Πράγματα και θαύματα..!

(Ήταν το σχέδιο OPERATION GERTRUD – The German invasion of Turkey.)Βεβαίως η Ελλάδα όπως πάντα πιστή στους συμμάχους ήταν και επ΄ ουδενίθα συμμαχούσε με τον Χίτλερ, αλλά η επισφαλής συμφεροντολογική Τουρκία προσχώρησε αμέσως σαν φίλη των Γερμανών, όπως και στον ΑΠΠ σαν σύμμαχος τους. Για πρώτη φορά δεν εκτίμησε και δεν υπολόγισε σωστά τις εξελίξεις υπέρ των συμμάχων…η επισφαλής αφερέγγυος Τουρκία…

2Q==Ο απόρρητος χάρτης – σενάριο, που εκπονήθηκε λίγο πριν από την έναρξη του ΒΠΠτων Γερμανών, για εισβολή στην Τουρκία σε περίπτωση, που οι Τούρκοι προσχωρούσαν στις συμμαχικές δυνάμεις. (Alfred  Rosemberg –  Από πολεμικάαρχεία ΒΠΠ της Σοβιετικής αντικατασκοπείας Smersh.)

Αυτονόητο είναι το συμπέρασμα ότι οι Γερμανοί πάντοτε είχαν υπ΄ όψιν, τον Οθωμανοτουρκικό κίνδυνο και την συμφεροντολογική επισφαλή στάση της Τουρκίας, αλλά και αυτοί την χρησιμοποιούσαν, παρ΄ όλον ότι δεν την εμπιστεύονταν. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Τελικά η Τουρκία με την ύπουλη της πολιτική κατάφερε, ούτε οι Γερμανοί να υλοποιήσουν τα σχέδια τους σε περίπτωση, που την θεωρούσαν εχθρική, αφού υπέγραψαν σύμφωνο φιλίας, ούτε οι σύμμαχοι να πατήσουν το πόδι τους στη Τουρκία. Αλώβητη πάντα και κερδισμένη…

Και η αμοιβή της Ελλάδας, που καταστράφηκε στον ΒΠΠ, από τους εισβολείς Γερμανούς, που την ισοπέδωσαν, κατέσφαξαν χιλιάδες αμάχους, καταλήστεψαν τα θησαυροφυλάκια της, τα μουσεία της  και της οφείλουν τρισεκατομμύρια αποζημιώσεις παρά τις διεθνείς δικαστικές αποφάσεις, δεν απέδωσαν ποτέ ούτε ένα ευρώ ;;; Ιταμά δέχεται μέχρι σήμερα επαίσχυντους εκβιασμούς, υποσκάπτεται, καταπολεμάται και προδίδεται,  από τους ίδιους «φίλους, εταίρους και συμμάχους», που ποτέ δεν πρόδωσε. ΠΟΤΕ…

Αντίθετα η Τουρκία, που προδίδει συνεχώς τους «συμμάχους»  παρέμεινε αλώβητη χωρίς κανένα κόστος πολέμου και είναι το «χαϊδεμένο τους παιδί, η παλλακίδα τους» ΑΙΔΩΣ.                                                                                                                                                         Ας ανοίξουν τα μάτια επί τέλους, διότι παρωπίδες φορούν, η τυφλή διεθνής κοινότητα, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, ο ΟΗΕ και οι μεγάλες δυνάμεις, που  με ελαττωματική ετεροβαρή σκουριασμένη ζυγαριά ζυγίζουν….       Συμπληρώνω, ενδεικτικά διότι μύρια, άλλα πρέπει να καταγραφούν, για την ύπουληστάση της Τουρκίας έναντι των συμμάχων ανέκαθεν…

Β΄Π.Π. Έγραφαν πρωτοσέλιδα όλες οι Τουρκικές φιλοκυβερνητικές Τούρκικες εφημερίδες:

Ενδεικτικά.

«Σε όλο αυτό τον πόλεμο δείξαμε τη φιλία μας στους Γερμανούς και το κάναμε την στιγμή, που είχαν την μεγαλύτερη ανάγκη. Εφημ Ανατολή 7/5/1943.

«Παραμένουμε φίλοι  της Γερμανίας μέχρι τέλος». Σον Ποστάν 22/4/1944

Αν κάποιος σε προδώσει μια φορά, το λάθος είναι δικό του. Αν σε προδώσει δυο φορές, το λάθος είναι δικό σου. Eleanor Roosevelt

Τελικά οι Έλληνες πολέμησαν στον Β΄ΠΠ, θυσιάστηκαν και καταστράφηκαν λόγω του ότι παρέμειναν πιστοί σύμμαχοι στις συμμαχικές δυνάμεις και η ύπουλη Τουρκία έμεινε αλώβητη και θρασύτατη μέχρι σήμερα και η Ελλάδα προδομένη.   Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε. Σολωμός.

Ας αφήσουμε  νοερά και τον ΝΑΖΙ Χίτλερ, που σφόδρα τον πολέμησαν οι Έλληνες να μιλήσει …

Χάριν της ιστορικής αληθείας οφείλω να διαπιστώσω, ότι μόνο οι Έλληνες εξ όλων των αντιπάλων, οι οποίοι με αντιμετώπισαν, πολέμησαν με παράτολμον θάρρος και ύψιστην περιφρόνησιν προς τον θάνατον…Αδόλφος Χίτλερ 1889 – 1945. Γερμανός δικτάτορας. Λόγος του 10/5/1941.

Αποσπασματικές πληροφορίες από πρωτοσέλιδα του διεθνούς τύπου τότε. Ιστορία ΑΠΠ και ΒΠΠ.) INFO. Encyclopedia Brittanica –  Gemeinsame Normdate – Hughes, Ian, Aetius, Attilas Nemesis. ( Βιβλιοθήκη Αυστρίας – Γερμανίας.)

.Καμαρώστε και ανεχθείτελοιπόν σύμμαχοι, εσείς «η μια χούφτα νικητές του ΒΠΠ», την σημερινή σύμμαχο σας Τουρκία και τον νεοσουλτάνο Ερντογάν, που σας έχει γραμμένους στα παλιά κιτάπια του Κορανίου του…. και δεν του καίγεται καρφί αν αύριο το πρωϊ υπογράψει και σύμφωνο συμμαχίας με τον Πούτιν ….

Συνεχίστε λοιπόν, σύμμαχοι να θωπεύεται την Τουρκία, αλλά σημειώστε…         

Latest unqui s in herba ….  Ένα φίδι κρύβεται στο χορτάρι ….                                                            

In cauda venenum. Στην ουρά είναι το δηλητήριο. ( Για σκορπιό)

Και τέλος ξανασημειώστε ότι ο κροκόδειλος όταν σου δείχνει τα δόντια του δεν γνωρίζεις, αν είναι για να σου χαμογελάσει ή … να σε κατασπαράξει. Στην προκειμένη περίπτωση η Τουρκία του νεοθωμανού και νεοσουλτάνου ισλαμιστή σαλαφιστή Ερντογάν ….

Δεν μιλάτε και δεν πράττεται δόλιοι …

Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου. Αυτή η σιωπή σας είναι ομολογία… Ευριπίδης

2Q==                                                                                      Δεν βλέπουν, δεν ακούνε, δεν μιλούν, δεν γνωρίζουν;

Αυτά τα ολίγα και άλλα μύρια για την αφερέγγυο, επισφαλή και επικίνδυνο Τουρκία, την επ  αμοιβή εκδιδομένη παλλακίδα των άσπονδων φίλων μας συμμάχων …… ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΚΩΝ, ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΓΕΝΝΑ … ΔΟΛΙΟΙ.

Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά – Συγγραφέα – Αρθρογράφο.

 Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου