Χ.Ακάρ κατά Ελλάδας: «Στη Μεσόγειο κάποιες χώρες δεν κοιτάζουν το μπόι τους»

Παρόμοιο "καλάμι" είχε καβαλήσει  και ο Γολιάθ και έφαγε το κεφάλι του! Συνεχίστε...
ΑΛΕΞ
 

Νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας έκανε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, σχολιάζοντας τις αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδας με την Γαλλία και τις ΗΠΑ. 

Σε συνέντευξή του στη Hurriyet αναφέρει ότι οι διμερείς συμμαχίες της Ελλάδας θα προκαλέσουν ζημιά και ρωγμές στο ΝΑΤΟ και πως δεν είναι λογικό «να μην κοιτάς τον μπόι σου και την ισχύ σου».

«Στη Μεσόγειο κάποιες χώρες δεν κοιτάζουν το μπόι τους και την ισχύ τους και προσπαθούν να αναλάβουν κάποιους ρόλους», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι η Άγκυρα αποτελεί εγγύηση ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή.

Στρέφει τα βέλη του κατά της Γαλλίας λέγοντας ότι προσπαθεί να συμμαχήσει με την Ελλάδα στον ενεργειακό τομέα αλλά την προμηθεύει και με όπλα δημιουργώντας ζημιά και στο ΝΑΤΟ και στην Ελλάδα.

Ερντογάν: Θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις εξόρυξης στη Μεσόγειο

Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προαναγγέλλει τη συνέχιση των επιχειρήσεων εξόρυξης σε Μαύρη Θάλασσα και Μεσόγειο,

«Είτε το θέλετε είτε όχι εμείς θα αυξήσουμε τα γεωτρύπανα τα οποία διαθέτουμε, θα κάνουμε και περισσότερες σεισμικές έρευνες. Ό,τι υπάρχει στη Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα εμείς θα το εξορύξουμε» δήλωσε, ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε την έναρξη των προετοιμασιών.


https://www.defencenet.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου