Εντονο διάβημα Αθήνας στα Τίρανα για την άθλια φωτογραφική έκθεση περί «γενοκτονίας Τσάμηδων» και «κατεχόμενων εδαφών»

Τα διαβήματα ξέρουμε που θα καταλήξουν (σε ...βοηθητικό χώρο). Να αφήσει τους θεατρινισμούς η κυβέρνηση και επειδή η "έκθεση" αυτή δεν έγινε οπουδήποτε αλλά στο ίδιο το Προεδρικό Μέγαρο της Αλβανίας, να αντιδράσει ΑΜΕΣΑ και ΕΝΤΟΝΑ  όχι με λόγια αλλά με έργα, υποχρεώνοντας τους Αλβανούς να ζητήσουν συγνώμη.
ΑΛΕΞ
 

Σε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας προχώρησε η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα με αφορμή έκθεση φωτογραφιών και χαρτών με αντικείμενο την «γενοκτονία των τσάμηδων» και την «κατοχή Αλβανικών εδαφών από την Ελλάδα»!

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η ελληνική πρεσβεία ζήτησε άμεσα εξηγήσεις από το γραφείο του Αλβανού Προέδρου Ιλιρ Μέτα, σχετικά με έκθεση φωτογραφιών και χαρτών με αντικείμενο την «γενοκτονία των τσάμηδων» και την «κατοχή Αλβανικών εδαφών από την Ελλάδα».

Οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην εξωτερική περίφραξη του Αλβανικού προεδρικού μεγάρου, συνοδεύονται από κατηγορίες εναντίον της χώρας μας σχετικά με την «γενοκτονία των τσάμηδων», καθώς και από χάρτες που εμφανίζουν το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας ως «κατεχόμενα Αλβανικά εδάφη».

Σημειώνεται ότι ο Αλβανός Πρόεδρος Ilir Meta ξεναγήθηκε στην εν λόγω έκθεση από τους διοργανωτές.

 https://hellasjournal.com/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου