Νέα "ανδραγαθήματα"...Ρομά (...) Αυτή τη φορά στο Ν. Φάληρο!

Η συμμορία των ...Ρομά στο Τμήμα.


Πώς περιγράφουν οι αστυνομικοί την καταδίωξη των Ρομά στο Νέο Φάληρο

 «Άμεσα προσεγγίσαμε το όχημα, στο οποίο επέβαινε ένα άτομο και του κάναμε  ηχητικό και φωτεινό σήμα καθώς και με την χρήση της μεγαφωνικής του οχήματος του ζητήσαμε να σταματήσει. Τότε ο οδηγός έβαλε όπισθεν, με εμφανή σκοπό να διαφύγει του ελέγχου».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ένας από τους αστυνομικούς πώς ο νεαρός οδηγός του μπορντό οχήματος, φωτογραφία του οποίου παρουσιάζει το zougla.gr, προσπάθησε να πέσει πάνω τους για να διαφύγει χθες βράδυ στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

Οι αστυνομικοί τον είχαν εγκλωβίσει και τελικά του πέρασαν χειροπέδες. Την ίδια στιγμή, οι άλλοι δύο συνεργοί του προσπαθούσαν να διαρρήξουν την μπαλκονόπορτα από διαμέρισμα πρώτου ορόφου, αδιαφορώντας για τα τέσσερα ανήλικα παιδιά που ήταν μέσα στο σπίτι μαζί με την μητέρα τους.

Όπως αργότερα, είπε η μητέρα τους στους αστυνομικούς, «δεν είχε καταλάβει ότι κάποιος προσπαθούσε να μπει στο σπίτι της». Όμως στα χέρια των αστυνομικών έπεσε και ο τσιλιαδόρος της συμμορίας καθώς η δικαιολογία που τους είπε όταν τον πλησίασαν για να τον ελέγξουν, δεν τους έπεισε.

«Τον προσεγγίσαμε και σε σχετική ερώτηση μας δήλωσε ότι περίμενε κάτι φίλους του. Στη συνέχεια, μας παραδέχτηκε ότι φύλαγε τσίλιες και ότι δυο άλλα άτομα έχουν ανέβει σε μπαλκόνι σπιτιού για να κλέψουνε, υποδεικνύοντας μας το συγκεκριμένο μπαλκόνι. Κοιτάζοντας προς την πλευρά που μας έδειχνε, είδαμε δυο άτομα, Ρομά, σε μπαλκόνι οι οποίοι ήταν σκυμμένοι».  

Οι τέσσερις συλληφθέντες, όλοι τους "Ρομά", οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ στο πορτ παγκάζ του οχήματος βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

 Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.  

πηγη:https://www.zougla.gr/

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021, 20:49


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου