35χρονος που υπέστη 2 θρομβώσεις σε 6 μέρες: «Οφείλονται αποκλειστικά στο εμβόλιο - Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ ξανά»

 Για την απίστευτη περιπέτεια υγείας που πέρασε μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της AstraZeneca μίλησε ο 35χρονος, Αλέξανδρος Μεταξάκης. 

Ο 35χρονος παρουσίασε δυο θρομβώσεις, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του, τη δεύτερη μάλιστα την παρουσίασε μέσα στο νοσοκομείο του Ηρακλείου. 

Όπως επεσήμανε κάθε ημέρα αισθάνεται και καλύτερα ενώ όπως του είπαν οι γιατροί από τις εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί προκύπτει ότι η εμφάνιση των θρόμβων οφείλεται στον εμβολιασμό του.


Όπως είπε δεν πρόκειται να κάνει άλλο εμβόλιο αφού «Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι».

Η δεύτερη θρόμβωση εμφανίστηκε στην καρωτίδα. Το ευτύχημα είναι ότι παρουσιάστηκε ενώ υποβαλλόταν σε εξετάσεις και οι γιατροί θορυβήθηκαν από κάποια συμπτώματα που εμφάνισε.

Αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο με τους γιατρούς να πρέπει τώρα να απαντήσουν εάν ο θρόμβος στην αριστερή καρωτίδα είχε δημιουργηθεί κατά το πρώτο επεισόδιο, στις 10 Μαΐου ή αν είναι νέα θρόμβωση.

Δείτε όσα είπε 

Δείτε όσα είπε 

 

 

Τι λέει ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ για τη δεύτερη θρόμβωση

Ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης μίλησε στον ΑΝΤ1 για το θέμα και τόνισε ότι δεν εκδηλώθηκε δεύτερο επεισόδιο, απλά στο πλαίσιο του ελέγχου εντοπίστηκε και δεύτερη εστία χωρίς όμως να έχει κάποια συμπτωματολογία ο ασθενής.

Σε ερώτηση για το εάν συνδέονται τα επεισόδια με το εμβόλιο της AstraZeneca απάντησε: «Από μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια διαδικασία. Έχουμε ενημερώσει τους αρμόδιους, προκειμένου να γίνουν όσα πρέπει για να αποδειχθεί εάν συνδέεται με το εμβόλιο. Δεν το αποκλείουμε πάντως. Απλά πρέπει να είμαστε σίγουροι».

Όπως είπε ο κ. Χαλκιαδάκης, κάποιες εξετάσεις βγήκαν θετικές, για τη σχέση των θρομβώσεων με το εμβόλιο, αλλά αναμένονται απαντήσεις κι άλλων ελέγχων.

Ως προς την πορεία της υγείας του 35χρονου τόνισε ότι είναι καλά και από πλευράς του κάτου μέλους του και από πλευράς της επέμβασης στην καρωτίδα.

https://www.pronews.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου