Ερευνα για δολιοφθορές στο Radar του αεροδρομίου και σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Ρόδο Πηγή:

 


Μια εξαιρετικά περίεργη όσο και ύποπτη υπόθεση δολιοφθορών στο Radar του αεροδρομίου «Διαγόρας» της Ρόδου όσο και σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο ίδιο πάρκο στο όρος Ατάβυρος, απασχολεί την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα την 3η Μαρτίου 2021 και περί από ώρα 05.00 έως 06.00 τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα εισόδου της εγκατάστασης, όπου υπάρχει όλος ο ηλεκτρονικός και ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός του Radar διαδρομής στον Ατάβυρο και διέκοψαν μερικώς την ηλεκτροδότηση στους χώρους της εγκατάστασης και ολικά στον εξοπλισμό του!!
Σημειώνεται ότι εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις παραμένουν ως σήμερα χωρίς φύλαξη!!!
Επιπλέον αφαίρεσαν την κεντρική ηλεκτρονική πλακέτα του συστήματος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Cosmote η οποία παρέχει τον απαιτούμενο εξοπλισμό και από όπου διέρχονται όλα τα σήματα προς όλους τους αποδέκτες.
Ενώ εκκρεμούσε η συγκεκριμένη έρευνα των αστυνομικών, χθες τα ξημερώματα και από ώρα 05.30 έως 06.30 άγνωστοι δράστες μετέβησαν εκ νέου στις εγκαταστάσεις του Radar και με την χρήση εύφλεκτου υλικού, πιθανότατα βενζίνης, έκαψαν κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
Από χθες το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών και πυροσβεστών του ανακριτικού τμήματος της ΠΥΡ, ενώ ερευνάται δεόντως μαγνητοσκοπημένο υλικό.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σαφείς υπόνοιες και ενδείξεις ότι ο δράστης της χθεσινής επίθεσης φορούσε στρατιωτική ενδυμασία γεγονός που έχει προκαλέσει πρόσθετη αναστάτωση στις διωκτικές αρχές.

Πηγή: dimokratiki.gr

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου