Την ώρα που εμείς ασχολούμαστε συνεχώς μόνο με "ανωμαλίες", Tουρκικά μαχητικά πετούν πάνω από την Χίο σπάζοντας το φράγμα του ήχου στην βόρεια πλευρά του νησιού!

 Ισχυρή εναέρια «έκρηξη», η οποία ήταν ιδιαίτερα αισθητή στην Βόρεια Χίο, σημειώθηκε ένα λεπτό πριν τις 19:00 της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου 2021 κι όλα τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε μαχητικό ή μαχητικά αεροσκάφη που έσπασαν το φράγμα του ήχου.

 Πηγές από το ΓΕΕΘΑ αναφέρουν ότι «Εξετάζεται αν ήταν τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη καθώς βρίσκονταν στην περιοχή δύο ζεύγη με κατεύθυνση την Χίο». ('Οχι δεν ήταν τουρκικά, ήταν ...Φιλιππινέζικα !!!- Juan)

Πρόκειται για τέσσερα τουρκικά μαχητικά F-16 τα οποία παραβίασαν το FIR Αθηνών, νωρίς το βράδυ της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου μεταξύ Λήμνου - Λέσβου.

Το ένα ζεύγος επέστρεψε αφού παρέμεινε για περίπου 15 λεπτά, ενώ το δεύτερο κινήθηκε προς την περιοχή Σάμου - Χίου. Εκεί συνάντησαν τα  μαχητικά της ΠΑ τα οποία και τους έστρωσαν στο κυνήγι. 

Ταυτόχρονα, ακούστηκε ο θόρυβος από αεροσκάφη που απομακρύνονταν και η όλη η διαδικασία διήρκεσε περί τα δύο λεπτά.

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής δεδομένα για τυχόν είσοδο ξένων αεροσκαφών και εμπλοκή με ελληνικά μαχητικά.

https://www.pronews.gr/Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου