Οδός..."ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ" και ...ISTANBULστη Λάρνακα!!!

 

977A555B 3714 4EAC BA17 976CC6C214EE
Η Κεντρική Διοίκηση μπορεί να αδιαφορεί.H "Ιστορία" αυτή κρατάει ένα χρόνο και 
δεν ενδιαφέρεται κανείς αρμόδιος να τις αλλάξει. Ο λαός όμως τι περιμένει και δεν τις ξηλώνει;
Juan
Περί των δημοσιευμένων, όσο αφορά προκλητικές τουρκικές ονομασίες σε οδούς στην ελεύθερη Κύπρο

(ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ… ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ …., Ισταμπούλ αντι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΙΑΛΕ ΠΑΣΑ, ΒΟΖ ΚΟΥΡΤ – ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ κλπ, ΣΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ….)

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ. INSTANBUL !!!

6102B0BB DB3B 41BE A4AE BCFDC0AE860F
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. rue de constantinople

D8E7ECF9 37C5 4676 86FD C68FFA70E51DΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ.BOZ KURT – ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ

ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ….!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΤΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Δ.
ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΣΦΑΓΕΙΣ, ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ, ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ … ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ !!!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ … ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΑΦΑΒΗΤΟΥ ΚΑΠΟΥ …. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ.. ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΗ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΛΗΜΕΝΗ …. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ … ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΟΡΘΙΟ ΠΑΛΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ …

ΙΔΕΤΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ google…. και άλλα περί βαρβαροτήτων όχι μόνο στην Ελληνική Κύπρο αλλά και Ελληνική Μικρά Ασία …ΕΛΕΟΣ!

ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ … Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ … ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ …. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ …. ότι προχωρούμε σε διχοτομικές ενέργειες …

Εν μέρει …"έχουν δίκαιο" …οι αρμόδιοι που χειρίζονται το θέμα … και επικαλούνται διπλωματικά προσχήματα, αλλά νομίζω πλέον ότι ο κόμπος των τούρκων και το χτένι έσπασε και τα χτένια …. Νομίζω το σφάξε με αγά μου για να αγιάσω έχει και ημερομηνία λήξης … και τα περί κατευνασμού των βαρβάρων πάντα άκαρπα είναι με αντίθετα αποτελέσματα….! Δεκάδες φωνές διαμαρτυρίας ακουγονται από φορείς, οργανώσεις και ΜΜΕ , για το ευαίσθητο αυτό εθνικό πρόβλημα, που αφήνει ανεξίτηλα στίγματα και μνήμες στην πολύπαθη Ελληνική Κύπρο…. Ας προσπαθήσουν τα δημοτικά συμβούλια να επουλώσουν αυτές τις πληγές καθ΄οιονδήποτε τρόπο … Είναι ηθική και εθνική υποχρέωση….

ΑΠΑΝΤΗΣΑ λοιπόν … ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ … ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ π.Χ. του ΠΙΑΛΕ ΠΑΣΑ ΠΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΗΓΩ …ΠΡΩΗΝ ΠΙΑΛΕ ΠΑΣΑ …ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Στις 1 Ιουλίου 1570, οι Οθωμανοί εισέβαλαν στο νησί. Στις 22 Ιουλίου, κι ενώ ο Πιαλέ Πασάς είχε καταλάβει την Πάφο, την Λεμεσό και την Λάρνακα, βάδισε με τα στρατεύματά του προς την Λευκωσία και ξεκίνησε την πολιορκία της πόλης. Η πόλη κατάφερε να αντέξει για διάστημα 40 ημερών υπό καθεστώς πολιορκίας προτού καταληφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 1570. Περίπου 20.000 κάτοικοι ΣΦΑΓΙΆΣΤΗΚΑΝ στη διάρκεια της πολιορκίας και κάθε εκκλησία, δημόσιο κτήριο και παλάτι λεηλατήθηκε ..ΚΛΠ

ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ … ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ή ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ ή ΜΑΤΣΗΣ ή ΚΑΡΥΟΣ ή ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ή ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ ή ΜΑΡΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΙΚΗ …..και άλλοι μύριοι ήρωες μας ….

ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ..ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΡΙΝΥΩΝ … ΤΙΣ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑΓΟΙ ΜΑΣ ::: …ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Εφ΄όσον λοιπόν εις ειρηνική λύση προσδοκούμεν και ευελπιστούν κάποιοι ότι ενδεχομένως οι ολίγοι ΤΚ θα … επιστρέψουν στις παλιές τους γειτονιές, τα νέα τους δημοτικά συμβούλια, ας επαναφέρουν τουρκικές ονομασίες σύμφωνα με τους νόμους και το σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο βέβαιον είναι ότι δεν επιτρέπει ονομασίες οδών με ονόματα παράνομων οργανώσεων ή εγκληματιών βαρβάρων…. Μέχρι τότε ονομασίες, που θίγουν και προσβάλλουν το εθνικό αίσθημα του Κυπριακού Ελληνισμού, πάραυτα να ανακληθούν …..Στο δια ταύτα, αν θέλουν να κρατήσουν τα “προσχήματα “… ας αφαιρεθούν τουλάχιστον μόνο οι ονομασίες, που αφορούν προκλητικά ονόματα, που σχετίζονται με εγκληματικές ενέργειες κατά του Ελληνισμού και ας αφήσουν μόνο τουρκικές ονομασίες ανώδυνες ,που δεν ενοχλούν ( Και αυτό πολύ τους είναι… όταν ο προκλητικός Ερσίν Τατάρ συνεχίζει να μας απειλεί και προσβάλλει ιταμά. και ήδη άρχισε να αντικαθιστά και τις Ελληνικές ονομασίες στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, με ονόματα “ηρώων” τούρκων εξτρεμιστών που “ηρωϊκά” κατέσφαξαν αμάχους. Είναι και οι τελευταίες … εναπομείνασες. στην Β. Κύπρο μας…!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
www.ledrastory.com


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου