Ζιρινόφσκι κατά Πούτιν: Δεν πρέπει να στηρίζουμε την Τουρκία

 


”Κεραυνούς” εξαπέλυσε κατά της Τουρκίας ο Βλαντίμιρ Βόλφοβιτς Ζιρινόφσκι. Ο Ζιρινόφσκι είναι Ρώσος πολιτικός, συνταγματάρχης του ρωσικού στρατού, ιδρυτής και ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας (LDPR, ρωσ. ЛДПР), αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.


Η αναφορά στην Κωνσταντινούπολη

Ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Ρώσου Προέδρου Πούτιν και του Βλαντίμιρ Βόλφοβιτς Ζιρινόφσκι. Ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος δήλωσε:

"Η Ρωσία υιοθέτησε το βυζαντινό χριστιανικό δόγμα το 988. Οι Τούρκοι ήρθαν από την Ανατολή και κατέκτησαν Κωνσταντινούπολη το 1453, δεν πρέπει να στηρίζουμε την Τουρκία", δήλωσε ο Ζιρινόφσκι.

Με τον Πούτιν να απαντάει:

"Πρώτα ήρθαν οι σταυροφόροι από την Δύση και άλωσαν την Κωνσταντινούπολη, στη συνέχεια ήρθαν οι Τούρκοι από τα ανατολικά, συμφωνώ με όσα λέτε..."

Δείτε τα βίντεο:


[iEpikaira: Μαθήματα Χριστιανικής ιστορίας με φόντο τον Λένιν και το σφυροδρέπανο... Είναι αλήθεια ότι χθές (22/2/21) ήταν του Τελώνου και Φαρισαίου. Τελικά το "είδος" των πολιτικών είναι παντού το ίδιο και απαράλαχτο... Καίτοι συμφωνούμε ότι ομόδοξα έθνη οφείλουν να βρίσκουν τα κοινά πατήματά τους, απ' ότι φαίνεται οι βλέψεις των πολιτικών έχουν άλλες αρχές και προτεραιότητες...]

Πηγή: iskra.gr

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου