Οι Τούρκοι καθοδηγούν τους λαθρομετανάστες με πινακίδες σε 6 γλώσσες στον Έβρο…

 


Την ώρα που η Κυβέρνηση δια του αρμόδιου υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, εκτελώντας τυφλά εντολή των Γερμανών και της Ε.Ε. ετοιμάζεται να κάνει επέκταση στο ΚΥΤ Φυλακίου, οι Τούρκοι τοποθετούν κατά μήκος του ποταμού Έβρου πινακίδες σε 6 γλώσσες και με 3ψήφιο αριθμό επικοινωνίας!!!

Με… πρόσχημα δήθεν την ανθρωπιστική βοήθεια και με τις πινακίδες σε Τουρκικά, Αγγλικά, Αραβικά, Περσικά, Ουρντού και Μπενγκάλι, καθοδηγούν τους λαθρομετανάστες πως θα μπορέσουν με περισσότερη ασφάλεια να εισβάλουν στην Ελλάδα από την τουρκική όχθη.

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της μεγαλύτερης τουρκικής εφημερίδας “Milliet”, που αναφέρεται στην περιοχή της Αδριανούπολης και μάλιστα υπενθυμίζει όσα συνέβησαν πέρυσι τον Μάρτιο, δίνοντας φυσικά την τουρκική εκδοχή.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει:

“Στην Edirne (σ.σ. Αδριανούπολη), από την Επαρχιακή Διεύθυνση Διαχείρισης Μετανάστευσης, σημάδια που δείχνουν την περιοχή σε 6 γλώσσες τοποθετήθηκαν στις διαδρομές που χρησιμοποιούνται συχνά από παράτυπους μετανάστες για να ενημερωθούν για τον κίνδυνο να βρεθούν σε μια δύσκολη κατάσταση.

Χιλιάδες μετανάστες που ήθελαν να πάνε σε ευρωπαϊκές χώρες τον Μάρτιο του περασμένου έτους, συγκεντρώθηκαν στο Edirne και περίμεναν μέρες αφού η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα.

Η Επαρχιακή Διεύθυνση Διαχείρισης της Μετανάστευσης Edirne, στο πλαίσιο του έργου οι διαδρομές μετανάστευσης που χρησιμοποιούνται συχνά από μετανάστες,  έθεσε πινακίδες που δείχνουν την περιοχή του οικισμού σε 6 γλώσσες, όπως Τουρκικά, Αγγλικά, Αραβικά, Περσικά, Ουρντού και Μπενγκάλι, καθώς και πινακίδες που περιέχουν τον αριθμό «157 Γραμμή Επικοινωνίας Ξένων».

Σχόλιο του Στρατηγού  Φ.Φράγκου:

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι…

Είναι οι ίδιοι που από το 2010 ήθελαν να γκρεμίσουν τον φράκτη στις Καστανιές

Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ανοίξαμε και σας περιμένουμε..

Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι οι λάθρο λιάζονται..

Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια τους..

Είναι οι ίδιοι που έλεγαν και λένε ότι οι Τούρκοι έχουν δίκιο και να μην είμαστε «μοναχοφάηδες» για ΑΟΖ, υφαλοκρηπίδα και χωρικά ύδατα!!!

https://veteranos.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου