Πώς ξεπαγώνουμε σωστά το κοτόπουλο για να μη διατρέχει κίνδυνο η υγεία μας

Πώς ξεπαγώνουμε σωστά το κοτόπουλο για να μη διατρέχει κίνδυνο η υγεία μας

To σωστό ξεπάγωμα του κοτόπουλου είναι το σημαντικότερο βήμα στην προετοιμασία του.

Τα κατεψυγμένα τρόφιμα, είτε μιλάμε για ωμό είτε μαγειρεμένο κρέας, δεν πρέπει να ξεπαγώνουν ποτέ πάνω στον πάγκο της κουζίνας και σίγουρα δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου για περισσότερες από 2 ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου