Pre Game: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή-Δράμα Bianco Monte



Ο Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή υποδέχεται αύριο (2/10) στις 18:00, στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη, την Δράμα Βianco Monte. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι την πορεία τους στην Handball Premier, με σκοπό να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά και για να ταξιδέψουν στην Ρουμανία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το παιχνίδι κόντρα στην Τιμισοάρα στα πλαίσια του EHF Cup. H ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα είναι πλήρης με εξαίρεση τον  Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς ενόψει και του ευρωπαϊκού που ακολουθεί, κόντρα σε μια ομάδα που είναι καλύτερη από πέρσι».

Η Δράμα προέρχεται από τη σημαντική νίκη κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας και αυτή τη στιγμή ο απολογισμός της είναι μία νίκη και μία ήττα. Ο προπονητής της θεωρεί ότι η αναμέτρηση κόντρα στους ''ερυθρόλευκους'' είναι μία καλή ευκαιρία για τους Δραμινούς για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει της συνέχειας.

Ο τεχνικός της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Γνωρίζουμε ποιόν αντίπαλο έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε τις δυσκολίες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε στα επόμενα παιχνίδια, τα οποία είναι εντός στόχων, να φανούμε ανταγωνιστικοί και να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, εμείς θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε επιχειρώντας να παίξουμε όμορφο χάντμπολ».

Οι Δραμινοί θα έχουν τέσσερις απουσίες παικτών. Συγκεκριμένα, οι Θωμίδης, Κοτσαμαρίκογλου, δεν θα είναι διαθέσιμοι εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Κοβογλανίδης είναι τραυματίας, ενώ ο 17χρονος, Θ. Παπάζογλου, έχει σχολικές υποχρεώσεις.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου