Έσπασε το ρεκόρ θεατών η Έλβερουμ, στη Νορβηγία




Το ρεκόρ θεατών, στη Νορβηγία, έσπασε η Έλβερουμ, η οποία υποδέχθηκε χθες (28/09) για τους ομίλους του Champions League, την Παρί Σεν Ζερμέν και ηττήθηκε με 25-22 (13-9 υπέρ της Παρί το ημίχρονο).

Στο Λιλεχάμερ Χάκονς Χολ προσήλθαν 12.377 φίλαθλοι, για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της Έλβερουμ, αλλά και την σπουδαία γαλλική ομάδα. Νέο ρεκόρ θεατών, λοιπόν, σε αγώνα εντός των συνόρων της Νορβηγίας, μετά το 1999.

Η Έλβερουμ παρουσιάστηκε καλύτερη στα πρώτα 17 λεπτά του αγώνα, έχοντας άμυνα... τσιμέντο και αιφνιδιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τους αντιπάλους της. Η Παρί, ωστόσο, εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική, μετά το τάιμ άουτ που ζήτησε ο προπονητής της, Ραούλ Γκονζάλες, στο 17ο λεπτό και οι Γάλλοι ξεκίνησαν, από εκείνο το σημείο και μετά, να ελέγχουν το παιχνίδι. Ο Κεϊτά πρωταγωνίστησε σκοράροντας πέντε τέρματα σε λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά και η παρουσία του ήταν ουσιώδης στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους.

Η ροή του παιχνιδιού δεν άλλαξε, παρά τις παγίδες που... έστησε ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μίκαελ Απέλγκρεν. Ο σταρ της Παρί, Νίκολα Καράμπατιτς, πήρε το ματς στα χέρια του, σκόραρε τρία διαδοχικά γκολ, αυξάνοντας την διαφορά στα πέντε τέρματα, δεκαπέντε λεπτά πριν από το φινάλε. Η Έλβερουμ ξόδεψε όση ενέργεια τής είχε απομείνει στα τελευταία λεπτά, αλλά η Παρί κυριάρχησε.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου