Διπλασίασε τις νίκες του ο Ολυμπιακός



Διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Handball Premier, επικρατώντας στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεντη με 30-23 του Δούκα, στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες από σήμερα στρέφουν την προσοχή τους στις ευρωπαικές τους υποχρεώσεις, όπου την επόμενη Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν την Κόμλο στην Ουγγαρία, στον πρώτο αγώνα για τον 2ο γύρο του EHF Cup.

Οι νταμπλούχοι ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση αποκτώντας το προβάδισμα με 3-0 στο πεντάλεπτο. Ο Δούκας βελτίωσε την απόδοση του και κατάφερε να μειώσει στο τέρμα, με τον Πολύδωρο να διαμορφώνει το σκορ σε 4-3 στο 8', όμως οι γηπεδούχοι, με την καλή τους άμυνα και τις αποκρούσεις του Άρσιτς, κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά στα 6 τέρματα φτάνοντας στο 15-9 στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Δούκας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κάνοντας ενα επί μέρους 1-4, μείωσε σε 16-13 στο 35', με το παιχνίδι να παίζεται σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Ο Ολυμπιακός ανέκτησε εκ νέου τον έλεγχο και ανέβασε ξανά τη διαφορά στα 6 τέρματα στο 45', με τέρμα του Τζηρά από τα 7 μέτρα που διαμόρφωσε το σκορ σε 22-16. Στα λεπτά που απέμειναν δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά την εικόνα του αγώνα και ο Ολυμπιακός έφτασε στη δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 30-23.

Ακολουθούν συνθέσεις



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου