Στυτική δυσλειτουργία; Γρήγορη και οριστική αντιμετώπιση, με την πεϊκή πρόθεση

Στυτική δυσλειτουργία; Γρήγορη και οριστική αντιμετώπιση, με την πεϊκή πρόθεση

Η στυτική δυσλειτουργία είναι πιθανό να εμφανιστεί στους άντρες, συνήθως μετά από κάποια ηλικία. Κι όταν αυτό συμβεί, δημιουργεί προβλήματα τόσο στην ψυχολογία του άνδρα, όσο και στη σχέση του ζευγαριού.

Όμως η στυτική δυσλειτουργία θεραπεύεται, γρήγορα και αποτελεσματικά, με μια απλή επέμβαση. Αρκεί, να ξεπεράσει κανείς τη νοοτροπία ότι η ερωτική ζωή πρέπει να είναι ιδιωτική υπόθεση και να μην εκτίθεται στον κόσμο και τον γιατρό. Και η λύση στο πρόβλημα, είναι η πεϊκή πρόθεση, μια απλή επέμβαση διάρκειας 30 μόλις λεπτών.

Η πεϊκή πρόθεση είναι η θεραπευτική εκείνη προσέγγιση η οποία αποκαθιστά την φυσιολογική στύση σε άνδρες στους οποίους η φαρμακευτική αγωγή δεν αποδίδει πια ή δεν μπορούν να ακολουθήσουν τέτοια αγωγή λόγω ιατρικών ή άλλων συνθηκών. Η πρόθεση είναι μια «αντλία» σιλικόνης που τοποθετείται ενδοπεϊκά και δίνει την απαραίτητη σκληρότητα με το υγρό που περιέχει. Μιμείται δηλ. απόλυτα τη φυσική στύση.  Τοποθετείται από ειδι­κά εκπαιδευμένο ουρολόγο, με μια απλή επέμβαση, η οποία διαρκεί μόλις 30’ και απαιτείται νοσηλεία μιας ημέρας στην κλι­νική. Η τομή είναι τόσο μικρή, στην κάτω επιφάνεια του πέους και η πρόθεση δεν γίνεται αντιληπτή ούτε ακόμη και από την σύντροφο την ώρα της επαφής.  Η τοποθέτηση πεϊκών προθέσεων αποτε­λεί την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία σε πολλούς άνδρες, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα, τους προ­καλούν σοβαρές παρενέργειες ή επιθυμούν μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση.  

Οι πολυάριθμες κλινικές μελέτες και η πολύχρονη εμπειρία έχουν αποδείξει ότι η μέθοδος αυτή θεωρείται η πιο ικανοποιητι­κή σε σύγκριση με άλλες διαθέσιμες θερα­πείες, αφού είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επα­φή, καθώς η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν απαιτείται κα­μία απολύτως «προετοιμασία» ή αναμονή του άνδρα, όπως συμβαίνει με τα φάρμακα και τις ενέσεις. Η λύση της πεϊκής πρόθεσης, προσφέρει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα, αφού αποτελεί μόνιμη λύση, επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, έχει άριστο λειτουργικό αποτέλεσμα αφού δίνει τη δυ­νατότητα στύσης οποιαδήποτε χρονική στιγμή και για όσο διάστημα επιθυμεί ο χρήστης, έχει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η πρόθε­ση δεν γίνεται αντιληπτή είτε το πέος είναι σε στύση είτε σε χαλάρωση, η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνο­νται φυσιολογικά και βέβαια αποφεύγεται η συνεχής οικονομική επι­βάρυνση για αγορά φαρμάκων και ενέσε­ων.

Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας και να λύσετε όλες σας τις απορίες, επισκεφθείτε σήμερα το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, την πρώτη μονάδα υγείας αποκλειστικά για διαταραχές της σεξουαλικότητας. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο ιατρικής για τον σύγχρονο άνδρα, είτε αυτό αφορά στην σεξουαλική του λειτουργία, είτε αφορά στην αναπαραγωγική του ικανότητα, είτε στην λειτουργία των μοναδικών για το φύλο οργάνων όπως ο προστάτης. Και γι’ αυτό έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα τμήματα για καθεμία από αυτές τις ανάγκες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου