Αυτός είναι ο νικητής του Dinapoja Cocktail Challenge

Αυτός είναι ο νικητής του Dinapoja Cocktail Challenge

Ο bartender Γιάννης Βαβαδάκης, είναι ο νικητής του Dinapoja Cocktail Challenge, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2ου ΟΙΝΟΤΕΚΑ Wine Exploring Festival.

Ο bartender διακρίθηκε, ανάμεσα στους 12 διαγωνιζόμενους που συμμετείχαν στον μεγάλο τελικό, με το Cocktail «Visit the island». Όπως ο ίδιος αναφέρει, το cocktail αποτελεί μια προτροπή προς όλους να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κρήτης, μέσα από τις γεύσεις γνήσιων κρητικών υλικών.

dinapoja challenge nikhths2

Η ιδιαιτερότητα του Cocktail «Visit the island» έγκειται στο γεγονός πως ο Γιάννης Βαβαδάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύπλοκο cocktail με διαφορετικό άρωμα, ξεχωριστή γεύση και μακρά επίγευση. Στο Cocktail «Visit the island» χρησιμοποιήθηκαν 30 ml λικέρ ελιάς Dinapoja, 30 ml πίσκο και 20 ml νερό τομάτας με μπαχαρικά.

Το cocktail παρασκευάζεται με τη μέθοδο rolling για την ανάδειξη των αρωμάτων και σερβίρεται σε coupe ποτήρι με γαρνιτούρα φύλλο ελιάς. Αναφέρεται ότι οι διαγωνιζόμενοι στο σύνολο τους είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν υλικά Dinapoja μέσα από μια πλούσια ποικιλία από σιρόπια, λικέρ και shrub τα οποία περιλαμβάνει, μαζί με αρωματισμένη ζάχαρη, η γκάμα των προϊόντων Dinapoja. Στο σύνολο τους οι πρώτες ύλες των προϊόντων Dinapoja συλλέγονται με απόλυτα φυσικό τρόπο, ενώ η δημιουργία τους πραγματοποιείται αποκλειστικά με παραδοσιακές, χειροποίητες μεθόδους παρασκευής.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου