ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ και ΣΤΥΓΝΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ «ΧΑΛΙΦΑΤΟ» ΤΟΥ… ΣΥΡΙΖΑ…!!!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ  ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙ 3 ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ και ΤΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ… Σ.τ.Ε …!!!

«Ο φόβος φυλάει τα έρημα»…
Παίρνουν τα μέτρα τους από τώρα, εν όψει του...αμείλικτου αύριο…!!!
Παραβιάζουμε το Σύνταγμα, στέλνουμε στο πειθαρχικό όποιους Δικαστές δεν μας κάνουν τα χατήρια, βγάζουμε όποια απόφαση μας υπαγορεύσει η Κυβέρνηση-- κυρίως για τις τηλεοπτικές άδειες-- , αρκεί να παραμείνουμε στον «θώκο» μας , επί 3 ακόμη χρόνια για να εξασφαλίσουμε και εμείς  το ακαταδίωκτο αν αύριο η νέα Κυβέρνηση, μας ασκήσει πειθαρχική δίωξη, (όπως νομοθετήσαμε και συνηθίζουμε να κάνουμε και εμείς) και

στο κάτω-κάτω της γραφής θα έχει η Κυβέρνηση στο κοντινό μέλλον εμάς σαν  «υψηλή προστασία» όταν η νέα Κυβέρνηση ξεκινήσει  τις εξεταστικές για Παππά και όσους συγκροτούσαν την Επιτροπη ποθεν έσχες γιά τις τηλεοπτικές άδειες, όπως και εξεταστική γιά την περίοδο Βαρουφάκη και το νέο (3ο) μνημόνιο πού φορτωθήκαμε νέα μέτρα 90 δις. 
********
Την παράταση του ορίου ηλικίας για τους ανώτατους δικαστικούς, παρά τη ρητή συνταγματική απαγόρευση, που ορίζει ότι συνταξιοδοτούνται υποχρεωτικά στα 67, συζήτησαν οι πρόεδροι των ανωτάτων δικαστηρίων κατά την πρόσφατη συνάντησή τους με τον Tσίπρα.
********
Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε η ίδια η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου σε δεκάδες εφέτες και προέδρους εφετών, μετά την συνάντηση της ηγεσίας της Δικαιοσύνης με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου την περασμένη Πέμπτη, το θέμα της παράτασης του ηλικιακού ορίου για τους ανώτατους δικαστικούς, τέθηκε, κατά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό, και όπως ανέφερε στους δικαστές η κυρία Θάνου "η θέση του ήταν πολύ θετική".
********
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου είναι η μόνη που φεύγει τον προσεχή Ιούνιο, καθώς συνταξιοδοτείται λόγω συμπλήρωσης του 67ου της ηλικίας της, και αν πράγματι καταστεί εφικτό, να ξεπεραστεί η ρητή συνταγματική απαγόρευση, με νόμο, θα μπορεί να παραμείνει για… τρία ακόμα χρόνια…!!!
********
Βεβαίως, αν το όριο της ηλικίας παραταθεί με νόμο, στις θέσεις τους θα παραμείνουν και οι λοιποί παράγοντες της ηγεσίας της δικαιοσύνης και ειδικότερα και ο Πρόεδρος του ΣτΕ κ. Νικ. Σακελλαρίου που συνταξιοδοτείται σε ένα και πλέον χρόνο, ενώ το μέτρο θα αφορά και το σύνολο των ανωτάτων δικαστικών λειτουργών.

********
Το ενδεχόμενο, όπως εξηγήθηκε από την ίδια την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, παρουσία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και περίπου 60 με 70 δικαστικών στο εφετείο, να παρακαμφθεί με νόμο η συνταγματική απαγόρευση που υποχρεώνει να φεύγουν οι ανώτατοι δικαστές στα 67, έχει προκαλέσει ήδη σάλο μέσα στη δικαιοσύνη, καθώς εκλαμβάνεται ως αντισυνταγματική κίνηση με μοναδικό στόχο να μείνει η παρούσα ηγεσία και κυρίως η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου στη θέση της.
********
Προσέξτε οτι επί (5) πέντε μήνες εκκρεμεί το αίτημα των Δικαστικών Ενώσεων για συνάντηση με τον πρωθυπουργό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον απόηχο της συνάντησης Τσίπρα με τους προέδρους των Ανώτατων Δικαστηρίων στους οποίους υποσχέθηκε αυξήσεις και... παράταση του ορίου ηλικίας...!!!
(Μα αυτοί δεν εκδίδουν Δικαστικές αποφάσεις, δεν τούς έχουμε ανάγκη και δεν μας χρειάζονται...!
********
Και κάτι 'ολως διόλου... τυχαίο...!!!
********
Παράλληλα σήμερα και ακριβώς την ίδια ώρα, με όσα ανακοίνωσε η κα Θάνου  βγήκε και η είδηση από τον Πρόεδρο του ΣτΕ κ.Σακελλαρίου, ότι αύριο Τετάρτη θα συνεδριάσει το ΣτΕ, κεκλεισμένων των θυρών, για το θέμα της χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας, μετά την διακοπή της πρώτης διάσκεψης την περασμένη εβδομάδα.
*********
«Στήν υγειά μας βρέ...παιδιά»...!!!
     ----------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

1 σχόλια :

  1. Ξυπνήστε.
    ΄τούτα έχουν κατατεθεί σε ένορκες που έχουμε δώσει πολλοί Έλληνες.
    Καταγγέλλω, καταμηνύω το ανώτατο δικαστικό όργανο την κυρία Βασιλική Θάνου, για συνέργεια σε εσχάτη προδοσία και για απόπειρα καθώς κατά την διάρκεια της περιόδου που διετέλεσε υπηρεσιακή πρωθυπουργός της χώρας (από τις 27 Αυγούστου 2015 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2015) προκειμένου να νομιμοποιήσει την προδοσία και την κατοχή της χώρας από ξένες εχθρικές δυνάμεις, συνέχισε ενσυνείδητα, κακουργηματικά και με δόλο να συγκαλύπτει, να αποσιωπά και να υποθάλπει δικογραφία επίσημα ανακοινωμένη από την έδρα της Βουλής στις 24/11/2011 η οποία ισχύει σε βάρος 173 βουλευτών-πολιτικών, αν και γνώριζε η κυρία Β. Θάνου μέσω της από 11/08/2015 με αρ. πρωτ. 1016/92/266 επιστολής μας, ότι έχει διαπραχτεί παράλειψη διώξεων εσχάτης προδοσίας. Αντί να ζητήσει άμεσα την άρση βουλευτικής ασυλίας όλων των κατηγορουμένων ή να παραπέμψει την δικογραφία στην τακτική Δικαιοσύνη ή ακόμη και σε στρατοδικεία, προκειμένου να εκδικαστεί, εκείνη από την θέση της υπηρεσιακής πρωθυπουργού, επέλεξε να συνεχίσει να αποσιωπά και να υποθάλπει την συγκεκριμένη δικογραφία, προσπαθώντας με την ΤΑΚΤΙΚΗ αυτήν της ΣΙΩΠΗΣ, να νομιμοποιήσει την προδοσία και την κατοχή στην Ελλάδα και να κατοχυρώσει συνταγματικά τον εχθρό.
    Δεδομένου ότι εχθρός, είναι ο οποιοσδήποτε τον συμφέρει η παράλειψη διώξεων του εγκλήματος της προδοσίας και η υπόθαλψη της εν λόγω ανακοινωθείσας από τη Βουλή δικογραφίας, καθώς επίσης εχθρός είναι ο οποιοσδήποτε τον συμφέρει και η υπόθαλψη των όσων εγώ και οι συμπολίτες μου έχουμε καταθέσει εντός της Ιερής Δηλώσεως εφαρμογής του Άρθρου 120.

    ΑπάντησηΔιαγραφή