Η ΝΕΜΕΣΙΣ (ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ) ΤΟΥ Σ.τ.Ε. ΕΠΕΣΕ «ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ» ΤΩΝ…ΤΣΙΠΡΑ—ΠΑΠΠΑ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΔΥΝΗΡΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗ ΣΤΡΕΒΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ …!!!

«ΧΑΛΙΝΑΡΙ» ΣΤΗΝ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ…!!!

Η λαμπρή παράδοση στην ανεπηρέαστη Δικαστική κρίση του Σ.τ.Ε.,-- πού δεν γονάτισε ούτε την εποχή της χούντας στις επιταγές των Συνταγματαρχών--,συνεχίζεται ακόμη και σήμερα όταν μία δράκα αριστερών «κατσαπλιάδων»  επιχείρησε να χαλιναγωγήσει και να προκαταλάβει την αποφασή του, με το «αμίμητο» πού εκπορεύθηκε εκ στόματος του Πρωθυπουργού Τσίπρα:
«Δεν δίδω ούτε μία πιθανότητα ο νόμος Παππά να κηρυχθεί…αντισυνταγματικός…!!!».

Βέβαια, δεν υπάρχει οριστική απόφαση, όμως επειδή στη πρώτη συζήτηση απεφάνθη το  ΣτΕ επί του «παραδεκτού»  της προσφυγής με ισχυρή μάλιστα πλειοψηφία 16—9 και κυρίως παρά την εισήγηση του Γ.Παπαγεωργίου, σύμφωνα με Δικαστικούς κύκλους, είναι πλέον πρόκριμα--μονόδρομος για τους Συμβούλους Επικρατείας, να κρίνουν Αντισυνταγματικό το νόμο Παππά.
********
Η Νέμεσις του ΣτΕ, πού πάντα  ως θεότητα προσωποποιούσε μαζί με άλλες (Θέμιδα, Ειμαρμένη.) την έννοια της Δικαιοσύνης και πάντα αποκαθιστούσε την τάξη, όταν αυτή διασαλευόταν, δεν υπέκυψε στους άθλιους εκβιασμούς της πιο άθλιας Κυβέρνησης πού γνώρισε ποτέ… ο τόπος…!!!
*********
Έβαλε οδυνηρό φρένο και χαλινάρι στους «ΑΥΓΗΑΝΙΣΤΕΣ» και τα ΠΙΣΤΟΛΙΑ του αριστερού παρακράτους των κατσαπλιάδων.
********
Σήμανε το οριστικό τέλος τους
********
Η Συμπαντική Ζυγαριά του ΣτΕ θα απονέμει αέναα Δικαιοσύνη…
              ----------------------
Πηγή
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου